Bıraz Çamurlanalım Dedık

benim motoru oraya sokarsan fiyatına zam yaparım yine haberiniz olsun:)

güzel bir gün geçirmişsiniz tebrikler:rendeer:

Senin motoru oraya sokarsak tmsf sana 0 makina hediye eder tabi motorunu geri getiremeyecez orda bi mezar kazıp gömüp geliriz artık :queen:

Ee bizim oralar demek..
Bir seferinde de haber verin kerdeşim ne diyim :)

Telefon denen bişey var arıyorsun cumartesiden rotamızı ögreniyorsun çıkıp geliyorsun kahvaltımızı yapıyoruz vuruyoruz dağa bayıra :queen:

eyw kardeşim büyüyünce sende yaparsın :cat:

güzel bi gezi olmuş :)

olmazmı kadirim senide aramızda görmek siteriz apache team :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah beyler çamurlu bir gün olmüş sizin için:p neyse bir dahaki sefere caddeden gitmek kaydıyla beni arayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
grurlandım be apache görünce:mrgreen: bende arjantinliye katılıyorum kötü yola düşürmem ben tvs mi :queen:

kirlenmek güzeldir temizlenmek alo dan gecer..:cherry::cherry:

Mersin İl Temsilcisi
insan makinasına güvenirse aya bile çıkmaya kalkışır... tekerinize sağlık :)

Güzel olmuş Eğlenmişsiniz.:rendeer: O yollar tam Hasan Pınar'a göre haftaya onuda çağırın.:cat:
Bende gelsemmi.:silent:

Güzel olmuş Eğlenmişsiniz.:rendeer: O yollar tam Hasan Pınar'a göre haftaya onuda çağırın.:cat:

abı nedemek her zaman beraber olmak ısterız de hasan pınar acaba gelırmı gerci yollar tam onun makınelık:mrgreen::cat:

kirlenmek güzeldir temizlenmek alo dan gecer..:cherry::cherry:

hiç kirlenmesek saha iyi ama :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 PM ----------

ÇAmura yatmayan motora motor demem :p

aman benimki yatmasın çamura berk yoksa çok üzülür motorcuk :queen: kardeşim yıkaması 1 saat kurulaması 2 saat sürüyor.ama yayan yürürüm çamurlu yollarda :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 PM ----------

hasanda amma gider dimi ama abi tam benim kafadan o suyu görünce yavaş yavaş geçiyorum lastikler ıslanmasın diye :queen:

hoş vakit geçirdiğiniz belli:) güzel bir gezi olmuş...
(sinan abi ya ben motorun goruntusunden bıle binmeye korkarken sızlere sasıyorum :) )

yapmayın bunu bana nolur ya.. gördükçe ağzımın suyu akıyor:). Zongsheni İstanbul yoluna vurup gelicem yanınıza şimdi :):)

İstanbul'da millet commuter motorla ormana girsin. Bizim Ankara'daki endurocular dan ses soluk çıkmasın aynen böyle devam :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar