Bıraz Çamurlanalım Dedık

hava yağmurlu bır acıyor bır kapatıyor canımız sıkılıyordu berk arkadaşımla gezelım dedık kendımızı camurların içinde bulduk ama bu motorlarla gırılırmi gırilmezmı derken meğer mıllet ss makınasıyla bızım gıdeceğimiz yoldan donuyormuş hakan abıye de rastladık kendısıne selamlar:rendeer:

Son düzenleme:
Gerçekten güzel bi gündü çamur mamur naked motorlarla daldık naked in gücünüde test ettik maşallahları var nerdeyse korss yapacaktık sinan abi teşekürler bu güzel günü organize ettiğin için ayrıca börek harikaydı manzara harika orman havasıda süperdi :D :rendeer:

şahsen naked tipi motorlarla her yola girilir.ama motora acımakla alakalı elbette :) çok güzel gezi olmuş :)

can sıkıntısı belli:p abi ikinizin motoru artık 500 den gider :queen: bana üzerine para verseler sokmam o yollara motorumu :p 2 saat motor yıka sonra çamurlu yollara sok düşünmesi bile ...kötü.alalım birartane kros vuralım kendimizi dağlara :queen:

can sıkıntısı belli:p abi ikinizin motoru artık 500 den gider :queen: bana üzerine para verseler sokmam o yollara motorumu :p 2 saat motor yıka sonra çamurlu yollara sok düşünmesi bile ...kötü.alalım birartane kros vuralım kendimizi dağlara :queen:

:queen: diyorsun ama öyle yolu buldunmu çekiyo abicim :) bizde daldık işte motoru getirdim bi güzel yıkadım şimdi cillop gibi binmemi bekliyo sizleride aramızda görmekten memnun oluruz apachenin gücünü test et bence :queen:

ikimızın motora 500 cok be abı:cherry: haftaya sende gel bak nerelere gıdeceğiz mangalda sucuk ekmek olacak kacırma derım:wiinkk:camura falan değer hanı

c@n

vay vayy yaa sinan abi iyi bir gezinti olmuş birde benim eski kanuni 200cc atv orada olacaktıki bol bol patinaj ve arka çamurluklarda kırıktı zaten offf pislikten geçilmez tadindan yenmez bir tur olurdu bea

apache nasıl kaymıştır o yollarda varya =) kendi motorumdan biliyorum orjinal lastikleri suda çok fena kayıyor :pale:

Ooo habersiz ekşın yapmışsınız..Arazi mangası sizii :)
Nereler buralar bu arada? Beykoz tarafı mı?

Ooo habersiz ekşın yapmışsınız..Arazi mangası sizii :)
Nereler buralar bu arada? Beykoz tarafı mı?

İlgilenen arkadaşlara duyurulur çamura gözü kesenler bize katılsın herhafta dalışa geçiyoruz senide bekleriz engincim choperla gücünü test etmiş olursun aletin kemerburgaz kilyos ormanları buralar :rendeer:

Son düzenleme:
İlgilenen arkadaşlara duyurulur çamura gözü kesenler bize katılsın herhafta dalışa geçiyoruz senide bekleriz engincim choperla gücünü test etmiş olursun aletin kemerburgaz kilyos ormanları buralar :rendeer:

Ee bizim oralar demek..
Bir seferinde de haber verin kerdeşim ne diyim :)

vay vayy yaa sinan abi iyi bir gezinti olmuş birde benim eski kanuni 200cc atv orada olacaktıki bol bol patinaj ve arka çamurluklarda kırıktı zaten offf pislikten geçilmez tadindan yenmez bir tur olurdu bea

olurdu bea yok adresım bellı senı kaybettık maaşallah kardeşim gel uğra ne demek senıde aramızda görmek ısrterız:cat:

benim motoru oraya sokarsan fiyatına zam yaparım yine haberiniz olsun:)

güzel bir gün geçirmişsiniz tebrikler:rendeer:

Abi tebrikler ... Paylaştığınız için de teşekkürler...

İşte budur diyebileceğim bir gezi olmuş...

222624.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar