Bıraksam mı devam mı etsem kadar veremedim

herkes motorcu olamaz derken bunları kastettik,koruma elbiselerinin faydasını kaskın faydasını dizliğin daha saymama gerek yok,ama basit bir örnek geçenlerde kuzenim beni yakındasn takip ediyordu birden sinyal vermeden sola döndüm oda arkamdam girdi ve direk yerdeyim sürüklendim aama kask ve mont vardı hiçbirşey olmadı,eğer artis gibi kullansaydım şimdi bu msj ı yazamazdım.Kuzenimin dediği tek kelime niçin sinyal vermedin,bazen oluyor böyle

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun arkadaşlar. musti81 sana da geçmiş olsun. Seninkinin yanında benimki devede kulak gibi kalıyor.

Motor, "herkes motorcu olamaz derken bunları kastettik" cümlenden birşey anlamadım. Ne demek istediğini daha açık yazar mısın?

Dün motorun tamamen biten aküsünü değiştirdim. Birazdan da temizlemeye gideceğim. Peşinden biraz dolaşırım diye düşünüyorum bakalım oluşan korkuyu yenebilecek miyim göreceğim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tekrar geçmiş olsun.

Eğer dönüşte korkunu yenemezsen. (malum motosiklet bizim gibiler için daha ziyade zevk) Bu işten zevk alamazsın. O zamanda motosiklete binmenin hiçbir anlamı kalmaz.

Böyle birşey olursa sana motoru sat derim (Ötv yüzünden yükselen fiyatlar ve motorunun km sinin çok düşük olmasından dolayı, az kayıpla satabilirsin)

Ama kıyafetlerin kalsın. Bu sitede geçirdikleri ciddi kazalar nedeni ile yıllarca motora el sürmeyen ama sonunda motosiklet alıp kaldığı yerden devam eden bir dünya adam var.Sende eninde sonunda daha iyi bir motor alır devam edersin.(Tabi bu benim kişisel tavsiyem)

Düşe düşe dostum;bu iş böyle oluyor.Aileniz sizi kaybetme korkusuyla bunu yapıyor,daha önce de kaza haberinizi bizimle paylaşmıştınız ondan tahmin ediyorum.Ben takmam aile falan ama siz bilirsiniz.Size örnek olsun diye de Catdog'un motosikletli yolculuk bölümünü izlemenizi öneriyorum:mrgreen:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
kazan için geçmiş olsun Allah korumuş Motor tamamen zevk işi büyük zevkini kendi ellerinle yoketmek yanlış olur arkadaşlarında dediği gibi güvenlik önlemlerini arttırmak lazım ayrıca bosch marka aküler var ama motorunun aküsü kaç amper bilemiyorum 5 Amper olanı 20 ytl

Geçmiş olsun arkadaşlar. Bir düzeltme yapayım. İki tip motorcu vardır. Düşenler ve düşecek olanlar.

Güvenlikte 2 hatanın üst üste gelmemesi ilkesi vardır. Gelirse ciddi zararlar alısrsın. (Bu her türlü güvenlik için geçerli.) Mesela motora korumasız biniyorsan kaza yapmayacaksın. 1. hata korumasız binmektir 2.si kaza yapmak. Burada 1.ciye müdahale edebiliyoruz. Catdog kazasında bir unsuru saymış onları 1 de tutabilseydi muhtemelen kaza olmayacaktı. Mesela yağmurlu havada ve gece olduğu için yola çıkmayabilirdi. Görmediği bir yola çok daha yavaş girebilirdi.Catdog sadece önüne çıkan tümsekden kaçmak konusunda bir şey yapamazdı o tek hatası olmalıydı ve yavaşça geçip gitmeliydi. Basit bir örnek de ev kazalarından vereyim. Bulaşık makinasını boşaltırken bıçakla elinizi kestiniz 1. hata bıçağı keskin tarafı aşağıya gelecek şekilde koymalıydınız 2. hata bıçağa bakmadan avuçladınız. 1.hata olmasaydı bakmasanız da eliniz kesilmeyecekti. Evet kısaca sadece 1 hata hakkımız var fazlası zararlı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar