- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Kefillik ile alakası yok abi, uzaktan öyle tanımışlar demek ki. Belki de cinlik yapacak bizi buldu :cherry:
İyide ben hiçbir zaman salla başa kefil olmam.... Alengirlik işlere girmem...Ergin de bilir.... Git al dedim aldı..Pişman mı Sanmıyorum... Memnun ki ne aradı ne sordu....:cat::cat:
Ben metine de kefil oldum.... Aynı pozisyon... Sen bana gelsen desenki abi senin usta bana kazık attı... Yerin dibine geçerim .... Onun için günümüzde kimseye tam manasıyla tanımadan kefil olunmaz..... :cat::cat::cat:
Şimdi de Bana gönderme cevap yazan neslinin son örneği kardeşimize cevap vereyim.....
Tam manasıyla ismini hakettin şimdi ...Ben boşuna FÜREK dememişim demi... Çevir kazı yanmasın....:wiinkk::wiinkk:
İyi de sana taş atan yoktu ki :silent: Sen kefil falan olmadın, ben motoru almadan senin tanıdığını bile sanmıyordum.Alper Abi sanırım kimseye taş atmadı, sadece merakından sormuş olsa gerek. Olayın senle ya da bir başkasıyla hiç alakası yok zaten
Diğer yandan makinanın bende kalma gerekçesi yazıyor zatenCumartesi akşam geldi alet, pazar usta kapalı. Pazartesi işlerim yoğundu bakamadım. Salı günü de baktı usta.
Her neyse ben yazacağımı yazdım zaten, detay isteyen olursa ÖM atabilir.
Aynen o arkadaşı kastettim procum..Bak hemen anladı.... Hatta yazısını bulup yapıştırayım buraya.....:cat::cat::cat:
Tabi şimdi edit yapmazsa.....
Son düzenleme: