Bir üstündeki nasıl biri sence!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Puskuu vuuuttt sak sak sak

trenox
benim gibi topic hortlatmayı hobi haline getirmiş bi arkadaşımız heralde :cherry: (şimdi watercolours bekliyordur xxxxx mesaj yazsında hakkında yorum yapayım diye yaz hadi ne yazcaksan):queen:

hehehe, şu an topiğe ikimiz bakıyoruz. ne yazacağımı merak ediyor çakal. gevezedir kendisi, ne olacak :) bakalım bana ne yazacaklar?
bir altımızdaki hakkında yazsak daha iyi olmaz mı? mesela ben yazacam, xxxxxx gelsin diyecem, o altıma yazacak, o vlad gelsin diyecek, vlad yazacak, vs vs :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ahanda geldim.
siteye virüs misali bulaşıp,önderliğinde yoldan çıktığımız.birlikte uyarı aldığımız.günlerdir sitede orta oyunu misali bi hava yaratan,sitenin 24/24 online üyesi.biz böyle değildik(xxxxx'le birlikte)aslında.yoldan çıkardı bizi watercolours.ayrıca f1 hastası biri olduğunu belirtmeye gerek yok sanırım.sitenin motorsuz elemanlarından biridir benim gibi.ama ehliyet alma yolunda ilerler kendisi.coruscant dan aramıza katılıp siteyi alt üst eden.harman yerine döndüren.yeni üyelere erkek muamelesi yapıp çoğu seferinde bayan olduklarını acı tecrübelerle :queen: öğrenen.can yoldaşı xxxxx inde bayan olma ihtimalleri üzerine ikilemde kalan ve eski topiclerden cinsiyeti üzerine bi açığını yakalamak üzere site arşivinde dolanan.....ya anlatacak bişe yok,durum ortada.acaip bi adam bu water.birazdaha azarsa aramızda belki göremeyeceğimiz,:salut: ihraç edilcek adamlar listesinde bizle birlikta bekleyen GÜZEL KAFA İNSAN:rendeer: :rendeer: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar