Bir üstündeki nasıl biri sence!!!!

genelde cogu forumda vardır ben burada göremedim..
eger varsa site yöneticisi forumu kitlemekte gecikmeyecektir..
konu şu herkes keninden önce bu foruma mesaj atan hakkında yorum yapacak kısaca zaten burada çogu kişi birbirini tanıdığı için fazla zor olmayacak..
benim başlamam gerekiyor örnek olayım am forum ben açtığım için benden önce atan yok bende site yöneticisi hakkında yapayım :bestmt:

otoriter,forumları kitlemekte cok soguk kanlı davranan :p ,biri yanlış bişey yapsada düzeltsem diye bekleyen birinie benziyor..(yazılanlar içtenliğinize sığınarak yazılmıştır)kimseyi kırmak,küçümsemek amacımız değildir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oleceksın sıteye yenı geldı ama heryere uzanmaktan gerı kalmıyo.ıyı nıyetlı bı kotulugu olmadı sımdıye kadar.pek tanımasamda bunları yazabılıyom en azından.

Forumdan Uzaklaştırıldı
_Si_BeMoL_, eskişehir yollarını puch uyla arşınlayan hızlı bi kardeşimize benzio... gerçi biraz daha zaman geçsin bakalım..... :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
mertmertmert seni fazla tanımıyorum ama avatarına bakaraktan müzikten hoşlanan birisi olduğunu ve soft takıldığını söyleyebilirim. Ayrıca imzana bakarakta duygusal olduğun görülüyor. Kullandığın smilellara bakaraktanda gülmeyi sevdiğini söyleyebilirim. Aslıda sitemizde mete_han, dururken bize insan analizi yapmak düşmez ama neyse :) ...

Semih seni sahsen tanimasam da dolayli olarak iyi taniyorum. Zeki, sivri dilli, esprili hayati biraz da Ti ye alan, guzel ve uzun soluklu bir ask yasayan romantik birisin. Benim karsima cikmadigindan beri hayatta daha basrili oldugunu farketmissindir heralde :p

Bana yardim girisimini (sonunda bir sey cikmadi ma neyseeeeeeee) unutmiycam tesekkur ederimmmm...

Sevgiyle
aleste
:rendeer:

alestevardiya,

Sen çok zor birisin, erkeklere hiç güvenmiyorsun ve eli maşalısın, kültürlü ve işinde çok başarılısın, cesaretlisin (erkek gibisin diyebiliriz)... vay be insan sarrafı olmuşum yawwww :queen:

federal sen duygusal zeki,ilerici lider özellikli,kaliteli,her zaman en iyilere layık,karakterli kişilikli şampıyon takım taraftarısın.

Motosikleti
Su Motoru
Valla aşağıdaki cümlenden hiçbirşey anlamadım. Kim bilir birde yazabilse neler anlatacak :) ...

alestevardiya' Alıntı:
Benim karsima cikmadigindan beri hayatta daha basrili oldugunu farketmissindir heralde :p

Yine aşağıda yazdığına değineyim. Ben sana yardımda bulundum sana bir program yollayacaktım 3.2 mb. boyutunda fakat senin mail' in yolladığım dosyayı kabul etmedi çünkü kısıtlı alana sahipti :). Yani ben üzerime düşeni yaptım upload ettim ve gönderdim. Gerisi sana kalmıştı.

alestevardiya' Alıntı:
Bana yardim girisimini (sonunda bir sey cikmadi ma neyseeeeeeee) unutmiycam tesekkur ederimmmm...

Sevgiyle
aleste
:rendeer:

:rendeer: Keh Keh Keh ...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
holy diver.....çok iyi bi arkadaştır,çokta samimiyizdir.çengelköyde oturur kendisi,as125t kullanır....iyi adamdır iyi :rendeer:

abi kusura bakma attım biraz ama,kesin iyi birisindir.ve umarım bigün tanışırızda. :queen: :king:

eyvallah kardeşim toplantıların en sesiz adamnın yanına gel senmisin de benim dicem :)

Holy diver iyi biridir sanırım. ') ekim de var mıydın Holy? Belki tanismisizdir.

Ben Sadobey Can yelekli yagmur sovalyesi. :queen:

vlad1462, iyi adamdır kendisi.. solistinin sesini beğenmediğim gruba sempati duyuyor herhalde(motorhead). ama olsun yeterki metal dinllesin. birazcıkta sallamacı birisidir. biz de çok samimiyizdir kendisiyle. istanbulda oturur. arada sırada bir araya gelip motor hayalleri kurarız..

hasangurleyen' Alıntı:
Holy diver iyi biridir sanırım. ') ekim de var mıydın Holy? Belki tanismisizdir.

Ben Sadobey Can yelekli yagmur sovalyesi. :queen:

Alıntı daki mesaj benim :pr: Hasan ben komsulara bayram ziyaretine gittigimde kendi kullanıcısıyla logon olmus. :queen: Farketmedim yazana kadar.

Sadobey , yaptığım ufak bir araştırmaya göre :
Yazdığı yazılarda , daha çok espri tarzında bir dil kullanıyor.Her ne kadar samimi olsa da ciddi mesaj yazmaktan kaçınıyor!
Şimdilik bu kadar diyebilirim.
Ama " Bu tarza göre nick yakışmamış!" desem olur!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
top sakalli biri :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
conqueror, möş bir kardeşimizdir kendisi anzak meraklısı olup 600 f düşkünlüğünle tanınır :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, aile babası, sevimli ve espirili aynı zamanda iyi organizatördür :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar