Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha Önce Bu Yaşadığım Sorunla Konu Açmıştım Ama Tekrardan Açmak Zorunda Kaldım Olaylar geliştiği için Özür Dilerim. Motosikletimle Çok Dik Bir Dağ Yolunda Dağın Zirvesine Tırmanıyodum Benzinimde Çok Azdı Motosikletim 125 cc Bir Scooter Nyse Bir Taşa Geldim Ve Motoru Zorlamak Zorunda Kaldım. Bayaa Bi Zorladım Zorlayınca Motor Stop Etti Tekrar Çalıştırmak İstediğimde Motor Çalıştı Fakat Gaz Verince Gene İstop Etti Forumdan Aldığım Bilgilere Göre Bu Durumun Benzinden Kaynaklandığını Düşünülüyor Sonra Durur Bir Vaziyette Aşağı İndirdim Motoru Bu neden istop etti diye bir altına baktım motorun alt kısmında yağ sızıntıları vardı ama yere akacak şekilde değil birazı kuruydu birazı ıslakdı Sonra Motoru Eve Getirdim Sürekli Arkama Baktım Yağ Akıtıyomu Diye Yağ Akıtmıyordu Fakat Motorun Alt Kısmındaki O yAĞ HALA öle duruyordu. Sonra motorcuya gittim dediki bunun alttan contası çıkmış onu değiştircem nekadar dedim contanın parası yok dedi işçiikten 10 lira alırım dedi bende götürdüm motoru başka motorcuya oda dediki motoru çok zorlamışsın motor şişmiş bundan bişey olmaz geçer dedi. Hangisinin doğru olduğunu anlayamadım neyapcağımıda bilmiyorum yardım edin