Bir Teklif

hazırlanabilecek her türlü sticker, bayrak ve broşürü gönüllü dağıtabilirim. Trafikte her durduğumuzda araçlara verebiliriz broşürleri, kısa, öz ve çarpıcı bilgiler yeralabilir??

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Stickerdan öte artçınız bayan olunca(tecrübeyle sabitledim) kimse sıkıştırmıyor, arabalar arkada asker uğurlama konvoyu gibi birikiyolar, işlerine gelince acaip farkediyolar kanımca :queen:

Gerçi bu durum benim motora extra 1 beygir güç sağlıyor, içgüdüsel olarak derhal uzamam gerektiğini düşünüyorum :sunny:

kendimizi farkettirmek için kesinlikle yolun en sağına yapışmayın vallahi kendi şeridimin tam sınırlarında gidiyorum çoğu selektör yapsada aynı şekilde cevap veriyorum bu 4 tekerlerle başka türlü yol vererek kaçarak başa çıkılmaz.geçen yaz ekmek almaya giden çok sevdiğim bir abime(tamda yolun en sağından)gelip üstüne çıktı bi hayvan oracıkta vefat etti.böyle hayvanlar varken kesinlikle farlar hep açık ve şeridimizi tamamen kullanmalıyız diye düşünüyorum fark ettirmek için

Olmayan motorunun vergisini mi ödüyorsun, hayır öyle yazıyor profilin de de.. :bounce:

ne olur artık fraksiyonu bırak da aksiyona bak.

şakşakçılara ihtiyacımız yok.şöyle düşünsene:önceki yıllarda motosiklet sayısı ne kadar,şimdi ne kadar.sesimizi duyurabiliyoruz artık.biz de trafiğin bir parçasıyız.öyle işyerinde oturup goy goy muhabbeti yapmıyorum burada.ama hergün trafiğe çıkıp 150 200 km yapsan böyle şeyler yazmazdın.fikir üretsek daha iyi olur.

caddelere afiş slogan grafiti türü şeyler yasak.içeri tıkarlar bizi.ama mt il veya ilçe şubeleri sticker bayrak türü şeyler yapabilir.bunları hertürlü araç bayilerine dağıtabiliriz.dernek statüsünde herhalde onlar.biz de parayla alırız.önemli olan sitelerin de bizi desteklemesi.bu fırsatın iyi değerlendirilmesi lazım bence.kaç kişi bana kadıköy ü,oraya gidip gitmediğimi sordu.insanlar artık daha duyarlı.gitgide artıyor bu.ama önce biz kurallara uyacağız.

Son düzenleme:
Buyrun burda bu konunun tartışıldığı bi başlık, isterseniz devam edin konuşmaya siz bilirsiniz.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/7228-motorcular-tek-vucut-oluyor.html

özellikle son sayfasını okumanızı tavsiye ederim.

arkadaşım senin attığın linkin benim konumlşa ne alakası var anlayamadım.motorla caddelerde toplan, rota belirle, sonra da gövde gösterisi yap.kaç kişi gördü bunu şimdiye kadar?ha böyle bir organizasyon,ha marmok festivali.yalnız şunu da unutma;festival yolunda bile kaç kişi ihmal ve kusur yüzünden öldü ya da yaralandı.ben burada yeni sayılırım ama yazdığım mesajlara bir bak lütfen:kesinlikle muhabbet yok.aranızda yeniyim ve yer almak istiyorum ama yazdıklarımızı okuyun fikirler tartışılsın ve uygulansın.köydeki traktörün veya kamyonun kadıköy ya da başka bir organizasyondan haberi yok.
bizzat biz trafik içindeyiz.çözüm yolu arayalım hep beraber.buyrun el atın.biz sustuk sıra sizde.

Stickerdan öte artçınız bayan olunca(tecrübeyle sabitledim) kimse sıkıştırmıyor, arabalar arkada asker uğurlama konvoyu gibi birikiyolar, işlerine gelince acaip farkediyolar kanımca :queen:

Gerçi bu durum benim motora extra 1 beygir güç sağlıyor, içgüdüsel olarak derhal uzamam gerektiğini düşünüyorum :sunny:

Alemsin hocam... :queen::queen::queen: Allahta seni güldürsün..:mrgreen:

a vagrant anlatıyım hemen, o başlığı biraz incelesen anlıycaktın ama ben anlatıyım yinede. Bahsettiğin gibi Bir Fikir olarak herşey güzel. viper_1 arkadaşımızın da fikri güzeldi ama sonuç yok. Bayrak flama sticker yaptıralım asalım kaska motora diyosunuz, hadi yaptıralım dediğin ande sana bu destek mesajı yazanların çoğu yok olacak. sonra diyelim ki yaptırdınız, iş o hale gelecekki adam ben motoruma-kaskıma o sticker ı yapıştırmam, daha güzel bişi yaptıramadınız mı, bunun küçüğü yokmu vs. diyecek , Diyelim ki onu da yaptınız, araba sürücüleri, minibüs sürücüleri, o sticker ı görüp, bak böyle yazmış adam kafasına, ben bundan ders alıyım da dikkatli olayım mı diyecek ?

Bu tarz işler böyle sitelerde organize olup kendi aramızda çözülemeyecek kadar ciddi işler, ciddi yasal yaptırımlar ve bu yaptırımların uygulanması gerekiyor. Bunu da bir önceki mesajımda belirttiğim gibi, daha önemli sorunlardan fırsat bulup bu konularla uğraşılmıyo.

Neyse bunlar da benim görüşlerim dediğim gibi ben örnek başlık gösterip isterseniz tarışın dedim, başlığı kilitlemedim, keyfinize bakın :cat:

sen kendine göre haklısın.ben söylediklerine katılmıyorum.bunlar,tüm yazdıkların pekçok ülkede trafiği kapatmaya mahkeme basmaya kadar gidiyor.biz böyle yapalım demiyorum.
mesela şu anda aklıma gelen:herkes bir bayrak taşısa,acaba bu araçların hiç mi ilgisini çekmez.elbette bunun sonucunu hemen alamayız.ama hiçbirşey yapmamaktan iyidir.
haklısın başka önemli işlerden,bunlara fırsat kalmıyor.ben bunu az önce yazılanlardan gördüm zaten.site başka konuların konuşulduğu bir yere dönüşüyor çoğu zaman.ilgin için sağol.anlaşılan şu ki;herkes takılacak birşekilde maalesef.

Aaa evet mükemmel fikir, kesinlikle bişeyler yapalım, süper olur, şak şak şak... Sonuç bu oluyor, yıllardır olan bu yani... Ben yapılmamasından yana değilim ki, doğruyu söylüyorum sadece.. Bişey yapılırsa seve seve katılırım... :wiinkk:

tubişe aynen katılıyorum her motosikletci bişeylere çabalıyo ben de keşkeeeeeeeeee diyorum ama zihniyet aynı kaldıgı sürece neyaparsak yapalım hatta kendimizi paralasak bile boş :pale: gercek acıdır ama mücade oldugu sürece hayatın anlamı vardır sonuna kadar ben varım:cat::cat::cat::rendeer:

:silent::silent: heralde bişeyler kacırdım galiba :silent:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bazı araç sürücüleri kasten görmemezlikten geliyo buna, dur demek lazım

yarın ezecekler valla :pr:

MKH

ya abi reklam falan yapılsa yolda durup elimizi öper öyle yola devam ederler
:bounce:

işte toplumsal sorun bu: "YAPACAZ DA NOOLACAK Kİ"
bence şimdiye kadar yapsak mı yapmasak mı tartışmasını geçip, birşeyler yapmış ve hala yapıyor olmamız lazımdı. biz bizi farketmiyoruz elin arabalısı niye farketsin ki?

CB 150 mi satıp , Shadow tarzı bişey alıcam , üzerindede abartı ötesi bir eksoz taktırıcam , gaza biraz dokunduktan sonra bak bakalım seni farketmemezlik yapıyorlar mı :p

Motorla gezerken iyiki yanımda silah falan taşımıyorum , bi kaç tanesini sallandıralım bak bi daha yapıyolarmı ?
Gecen gün arkamdaki minibüs , dur kalk sırasında sürekli motora vurup durdu , deli oldum kenera çekip bagırıp çağırmaya basladım baktım ama ve yolcular bön bön bakıyorlar , ilk başta bir anlam veremedim ama sonra siyah vizörün kapalı oldugunu ve kendim bağırıp kendim dinlediğimi farkettim :p Vizörü açıp bi ton lafıda o şekilde ettim , adam uyuz bi tiple bişey mi oldu ? ne var ? demesin mi. Kafayı yememek elde değil , sonrada motora atlayıp giderkende yine sıkıştırmaya çalışıp öle gitti , şimdi bu adamı vurmak farzmıdır değil midir , bu konuda fetva istiyorum ??

sen hızlanırsın geçmek için, onlar da hızlanır.sollamaya kalkarsın,sıkıştırır.ani fren yapar seni tahrik eder......ve devamı.iki üç gündür bunlara dur demenin yollarını aradık,birtürlü adım atamadık.dahası sansürlendi pekçok şey.konu amacı dışında pekçok şeye hizmet etti.moderatörlerden konunu kilitlenmesini istiyorum.

sticker konusunda katılıyorum o ufak seyler buyuk dev reklamlardan daha cok dikkat ceker tvlerdeki alt yazılar gibi ne olursa olsun o cıktıgında hepimiz ona bakarız ekranda aynısı olsa bile
ayrıca aramızda tasarımcı ve matbaacı kimse yokmu yardım edebilecek baska bi site adını hatırlamıyorum site amblemi ve altına nicklerin oldugu stickerlar yaptırmak istemiş topluca aradan bi matbaacı bunun cok basit maliyetli bişey oldugunu paraları shcek'na gonderilmesini bunun karsılıgında yapacagını solemiş ve insanlar 5 yerine 50 gondermiş o adamda yapmıs ve vermiş bizde nie bole kimseler yok:silent:

kendimiz harkettirmenin tek yolu hatalı otomobil kullanıcıların ağzını burnunu dağıtmaktır.ben dün bunu öğrendim yoksa adamların bizi farkedeceği yok.adam dün önüme bilerek girdi bende durmayınca ani bi fren yaptı.yanına geldim ne yapıyosun sen ya çarpsam ne olacak dedim adamın(adam değil pardon öküz) verdiği cevap çarp demezmi.benim şalterler attı.hemen motoru sağa çektim arkamda kız arkadaşım olmasına rağmen dalacaktım ama ben inince o aşağa inen (ben motordayken) erkeklik taslayan ş....siz kişi araca atlayıp kaçtı.ah bi kaçmasaydı :pr::pr::pr: çok sinirlendim çooookkk ::angry2::

kendimiz harkettirmenin tek yolu hatalı otomobil kullanıcıların ağzını burnunu dağıtmaktır.ben dün bunu öğrendim yoksa adamların bizi farkedeceği yok.adam dün önüme bilerek girdi bende durmayınca ani bi fren yaptı.yanına geldim ne yapıyosun sen ya çarpsam ne olacak dedim adamın(adam değil pardon öküz) verdiği cevap çarp demezmi.benim şalterler attı.hemen motoru sağa çektim arkamda kız arkadaşım olmasına rağmen dalacaktım ama ben inince o aşağa inen (ben motordayken) erkeklik taslayan ş....siz kişi araca atlayıp kaçtı.ah bi kaçmasaydı :pr::pr::pr: çok sinirlendim çooookkk ::angry2::

Kardeşim çok geçmiş olsun.. Hepimiz yaşıyoruz benzer durumları.. Seni çok iyi anlıyorum.. Ama elinden geldiğince sakin kalmaya çalış... Hakeden herkesi dövmeye kalkarsan 24 saat adam döversin yinede bitmek bilmez..

Üstelik insanın yanında kızarkadaşı varken hiç tahammül edemiyor böyle şeylere ama yinede elinden geldiği kadar sakin kal..

Ayrıca şu tatil olayını çıkarın aradan da bi akşam buluşalım.. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar