hazırlanabilecek her türlü sticker, bayrak ve broşürü gönüllü dağıtabilirim. Trafikte her durduğumuzda araçlara verebiliriz broşürleri, kısa, öz ve çarpıcı bilgiler yeralabilir??
Olmayan motorunun vergisini mi ödüyorsun, hayır öyle yazıyor profilin de de.. :bounce:
Olmayan motorunun vergisini mi ödüyorsun, hayır öyle yazıyor profilin de de.. :bounce:
Buyrun burda bu konunun tartışıldığı bi başlık, isterseniz devam edin konuşmaya siz bilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/7228-motorcular-tek-vucut-oluyor.html
özellikle son sayfasını okumanızı tavsiye ederim.
Stickerdan öte artçınız bayan olunca(tecrübeyle sabitledim) kimse sıkıştırmıyor, arabalar arkada asker uğurlama konvoyu gibi birikiyolar, işlerine gelince acaip farkediyolar kanımca :queen:
Gerçi bu durum benim motora extra 1 beygir güç sağlıyor, içgüdüsel olarak derhal uzamam gerektiğini düşünüyorum :sunny:
Aaa evet mükemmel fikir, kesinlikle bişeyler yapalım, süper olur, şak şak şak... Sonuç bu oluyor, yıllardır olan bu yani... Ben yapılmamasından yana değilim ki, doğruyu söylüyorum sadece.. Bişey yapılırsa seve seve katılırım... :wiinkk:
kendimiz harkettirmenin tek yolu hatalı otomobil kullanıcıların ağzını burnunu dağıtmaktır.ben dün bunu öğrendim yoksa adamların bizi farkedeceği yok.adam dün önüme bilerek girdi bende durmayınca ani bi fren yaptı.yanına geldim ne yapıyosun sen ya çarpsam ne olacak dedim adamın(adam değil pardon öküz) verdiği cevap çarp demezmi.benim şalterler attı.hemen motoru sağa çektim arkamda kız arkadaşım olmasına rağmen dalacaktım ama ben inince o aşağa inen (ben motordayken) erkeklik taslayan ş....siz kişi araca atlayıp kaçtı.ah bi kaçmasaydır:
r:
r: çok sinirlendim çooookkk ::angry2::