Bir sure yokum

Arkadaslar is yogunlugum had safhada ve forumlara pek vakit ayiramiyorum maalesef, kusuruma bakmayin lutfen. Emaillere yine eskisi gibi elimden geldigince yanit vermeye calisiyorum. Akliniza bir sey gelmesin... :)

[email protected]

hocam kolay gelsin..

insanlara yardımcı oldugunuz içinde teşekkürler. benimde size sorularım olacak. bende yogunum şu sıralar aşabilirsem gönderip, topu size atıcam bir anlamda :) .sona bekleriz sonuna kadar.. :)

saygılar..

DD abi geçen başka başlıktada yazdım arasıra yaşam sinyali yazarsan sevinirim :cat:

Kolay gelsin Donald amca.Aman kendini fazla yorma senin daha çok emeğin geçecek bizlere :cat:

Arkadaslar sagolun, mesajlar aliyorum "oldunmu kaldinmi nerdesin" diye... Iyiyim endiselenmeyin, ama forumlara pek vakit ayiramaz haldeyim. Is yogunlugu oldugu gibi devam ediyor... Kusura bakmayin arkadaslar, yine vakit buldukca okuyor, cok kritik gordugum seylere birkac kelime yazmaya calisyorum.

Kolay gelsin, evet uzun süredir göremiyorduk, ama iyi haberlerini aldık :)
birde DD ne iş yapar acaba, benim gibi merak edenler vardır herhalde ?

Ben de "acaba bu adamda beni çeken sey nedir?" diye düsünüyordum. Meger meslekdasmisiz! (DGSA 1973- S.H.Eldem tezgahindan!)
Mart ayinda motorla ilgilenmeye baslad1m, simdi isime gidip geliyorum ve çok mutluyum. Bu kisa süre içinde sizin -hemen hemen tüm- yazilarinizi okudum ve çok yararlandim. Tesekkür ederim. yolunuz düserse Rumelihisari, Kale çay bahçesine beklerim. Özellikle aksamlari! "mimar Fuat" derseniz gösterirler. Sevgiler.
Not: Klavye bazi harfleri tuhaf basiyor, ondan kaynakli bu imla! :))

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
invent' Alıntı:
Kolay gelsin, evet uzun süredir göremiyorduk, ama iyi haberlerini aldık :)
birde DD ne iş yapar acaba, benim gibi merak edenler vardır herhalde ?
:farao: invent arkadaşım ben bu sitede senin yanında çömezden de alt sıralarda bir yerlerde sayılırım ve affına sığınarak kınıyorum seni, :rendeer: DD hocanın net sayfasını okumadığını düşünmüyorum bile, sadece dikkat etmemişsindir diyip eleştiriyorum ve herkesi DD hocayı okumaya davet ediyorum. Bu arada düşündüğün ve yazdığın herşey için teşekkürler DD, Allah razı olsun.

Çok üzüldüm.......... Bizim mekana da uğramıycaksınız o zaman....... :cyclopsani:
Zaten ben de düşünüyordum ''bu adam bu kadar işi nasıl yürütüyor'' diye.

Avatarsız Yeni üye Selis......... :cat:

Arkadaslar beni mahcup ediyorsunuz... "Bir sure yokum" dedimse biryere gitmedim, ama is guc cok yogunlasti, eskisi gibi hergun bakamiyorum foruma, onu dediydim.

Bu arada size iyi, daha dogrusu beklediginizi umdugum bir haber, "Motosiklet Teorisi" kitabim NIHAYET basildi... :thumleft:
Bu hafta dagitimina baslaniyor...

Umarim begenirsiniz.

fericok, ben de 78 mezunuyum, DGSA MYO dan, rahmetli Suha Toner in tezgahindan diyelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar