Bir Ss Nasil Yikanir...

Motorsiklet yıkaması ile ilgili aynı arabalarda da olduğu değişik yorumlar var.tazyikli su ve fırça kullanılmaması söyleniyor.Özelliklede ss'lerde bulunan dijital gösterge suya karşı hassas mıdır?en iyi temizliği ne ile yapabilirim?Motor alt kısımlarına tazyikli su olur herhalde...

en iyi temizliği; bir fırçasız yıkama merkezine giderek yaptırabilirsiniz.. burada püskürtme sistemi ile atılan köpük, kirleri yok ettiği gibi aynı zamanda parlatıcı etkiye de sahiptir... sonrasında tazyikli su tutulmaktadır ancak bunun mesafesi ayarlanmalıdır.. normal akan bir su ile durulam.a ise asıl önerim olacak size... ardından stim denen basınçlı hava geliyor, bununla motorun üzerindeki fazla su, girintilerdeki nem ve kirler arındırılıyor ve işlem kurulama ile sona eriyor..ama size bir de günlük temizlik için önerim olacak, o da pronto toz al.

ss ne bende bilmiyorum. bu motorların tavanı olmadıgına göre normalde yagmura çamura suya dayanıklı su geçirmez imal edilmiş olmalıdır diye düşünüyorum dolayısıyla elektonik ve açıkta duran elektrikli kısımlar dışında normal bir tazikli su ile yıkanmasında bir sakınca olacagını düşünmüyorum. ama sanırım birçok motorcu motorunu kendisi ellerinde süngerlerle yıkıyorlar.

güldüm yani hiç bi artniyet aramayın da yani kızmadın bana:) supersport demek:)

ok ewt yok nie kızayım canım bende ybr varya hani bizimkide motor o yüzden öle düşünmemişiz olayı.:queen: :queen:

abi ben önce yavaş akan suyla çamurları ve tozları yumuşatıp sonradan aşırı köpüklü bir süngerle iyicede köpürtüyorum.. sonrasında hafif tazikte suyla durulayıp kuruluyorum.. öyle önemle aman su kaçmasın fln diye dikkat ettiğim nokta yok yıkarken..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar