bir şeyler değişmeye mi başladı ? diğer sürücüler ve biz

Seyir halinde ıken yol verenlerin bence yarısı sana veya kendı arabasına bırsey olur dıye korktuklarından verıyor bence :)

Bizim şirketteki şöför arkadaşla onun araçta giderken muhabbet açıldı ben motor gorunçe şerit değiştiriyorum dıyor ne olur ne olmaz :cherry:

Şuda var araçlar aynı yönde 50/60 km hız ile kaza yapsalar bile sonucu ölüm ile bitmesi çok zor bir olasılık kimin suçlu olduguda pek muhım deyıl sonuçta cana deyıl mala zarar gelıyor..Ama bircok kişi motordan çekiniyor ufak bir kaza sonucu araç şoforune kelepçe takıp goturebılırler sonuçta çogu kişi bu yuzden seyir halinde motorlara oncelik tanıyor veya hoşgörü gosteriyor..Herkez deyil tabi :cherry:

trafikte motorlara saygı gerçekten arttı..ama iftar saatlerine dikkat bu saatlerde tüm trafik benim üzerime oynuyormuş gibi geliyor.insanlar 0 hoşgörü ile araç kullanıyor.

kardeş herkes aynı değil ki birçok iyi niyetli var örneğin ben:)şaka bi yana bazıları olmasa sorun yok ama o bazıları hep oluyor napalım

yalniz iftar sahati 0 hosgoru onlarda da var , bende de , iyi olan kazansın :mrgreen:
Ama onun dışında bi barış havaları esiyor , 2 kere yan aynaya çarptım , 2sinde de gıkını çıkartmadılar :queen: Duygulanıyom ama :salut:
Geçen de yaya gidiyorum , otobüsün önünden karsıya geçicem duran trafikte , kurye çarptı bana :cyclopsan Motorun üstüne çıkıp bikaç adım sürüklendim ama birşey olmadı , neyse küfür edicektim düşündüm, lem aynısını ben yapıyorum :mrgreen: Talihsizlik oldu , afedersin dedim yoluma devam ettim :bounce:

Ben de son zamanlarda birkaç kere yol aldım otomobil sürücülerinden, hem de korna ile bana boşluğu gösterenler de oldu sizin tarif ettiğiniz gibi. Ama hala gözümün içine baka baka üstüme arabayı sürenler çoğunlukta.

Arkadaşlar belkide ramazan vesilesiyle insanların inayeti ön plana çıkıyordur,ama iftar vaktinde pür dikkat lütfen,oruç başa vurmuş olabilir.

geçen ben anayolda giderken tali yoldan gelen bir arabaya yol verdim geç dedim.

adam çok şaşırıp bana teşekkür etti.

böyle şeylerin büyük etkisi var zannedersm.

saygı saygıyı getirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar