"bir sevda böyle başladı"

ben cooper08 toprak şavşatlıyım fazla açık etme çocuk belli olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buna benzer bir ornek de benden.her sabah motrumu bıraktıgım balkonuna ltına gidip çalıştırdıgımda bir bebe buyuk bir ihtimalle aglayıp ananesine pencereyi açmasını soyluyor.izliyor beni agzında emzik.sonrada ben giderken el sallıyor arkamdan.suartaı uykulı.sanırım onunda sevdası başladı o yaşta.insan motor sevgisini edinmiyor.onla doğuyor sanırm.oyle imrenerek bakıyor ki bir gorseniz.ananesinin izin vericegini bilsem bindircem üstüne.

Süüüüpeerrr olmuş üstad :cat: eline,yüreğine sağlık.sana da,yüreğindeki çocuğa da kucak dolusu sevgi ve selamlar.:rendeer:

Yüreğine sağlık!
Uçsuz bir düzlüktü anımsadığım,durmaksızın çevirirdim pedallarını bisikletimin,
yoktu aslında gittiğim bir yer,çocuksu bir sevdaydı işte benimkisi...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Başka birşey ararken tesadüfen buldum. Çok hoş olmuş. Ruhuna sağlık

Güncelleyelim:)

McA

Neredeyse bir ay geçmiş ancak yeni farkettim.
Gerçekten çok güzel bir yazı.. Tebrik ederim!..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine döktürmüşsün abim..
Ellerine sağlık...

er5

cok guzel ustad elıne saglık . motor olayı baska ya ustune bınınce sevgılım bıle aklıma gelmıyo valla.sımdı servıse bıraktım kendımı boslukta hıssedıyorum nedense.gelde bunu ewdekılere anlat ıste neyse ..tesekkurler yazı ıcın .....

akalteke' Alıntı:
Kaçkar dağının etekleride geceden kalma kurt ulumaları artık yerini horoz ötüşlerinde köyün müezzinin sabah ezanınıda esselatühayrul minel nevm nidasına bırakmış ilk ışıklar güneşin hayat ocağından doğmaktadır. Çocuk heycanlıdır o gün posta gelecek. Ama o ne gelen mektupları nede gelen postacıyı beklemektedir. Çocuk bir kaç yıldır postacının geleceği günün sabah olmaz gecelerinde gözünü kırpmadan sabahları zor etmektedir.
Dedesinin dışarda abdest alırken okuduğu duaların sonuna yakın her ay bir sabah yaptığı gibi koşar kapının arkasında asılı havluyu kaptığı gibi koşar dedesinin yanına. Dedesi elini yüzünü kurular toruna şööle bir bakar. seni gidi seni bugün geliyo dimi. Çocuk aşık mahçupluğunda kırmızı yanakları dahada kızararak "he" der geliyo.
Sabahın rutin işleri biter kuşluk vaktine doğru. kavşuma vakti nerdeyse gelmiştir. postacı nerdeyse gelir. iner köyün altına üç köknar ların orda bekler beklemesineye bir türlü vakit geçmek bilmez. köyün sığırlarını güden deli aliosman yanından geçerken önde sığırlar yiğenim der ne anlıyon şundan allasen der devam eder gider. bu sene okulda okumayı sökünce adınıda biliyor artık. Geçen ay geldiğinde postacı. İlk işi üstündeki yazıları okumak olmuştu. Arkadaki bej rengi çantanın üstünde aslında heybeye benzio büyük harflerle P.T.T. Öndeki sarı yerindede "jawa 250" yazıyordu

Abi hikayelerine bayılıyorum yaaa :queen: Aslında sen güzel RP oynarsın. Helal valla :cat: :rendeer: :rendeer: Ara sıra yaz böylede bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar