Bir R1 nasıl alındı

Hayırlısı olsun oldukça zaman geçmiş ama bende Avatarına bakınca daha önce kullandın aklında kaldı galiba diyecektim.Bu motosikletin bakışları sanki Şahine benziyor hep bana bunu düşündürdü görünüş olarak çok etkileyici bir makine Allah kazadan beladan korusun hayallerindeki motosiklete kavuşana alkış derler ya işte ondan nazar bonuğu yakışır.Amcaya bakıncada büyük saygı duydum çok özel makineler kullanmış...

hayırlı ugurlu olsun allah kazadan beladan korusun iyi günlerde sürmen dileyigle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insan otomatik olarak maaşallah diyor.kazasız belasız kullan.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bu motorda sakın korumasıs gösükme gösümeeee:)

Tamam abla merak etme zaten kasksız binmiyorum uzak biryere giderken full koruma giyiniyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tamam abla merak etme zaten kasksız binmiyorum uzak biryere giderken full koruma giyiniyorum

öncelikle motorun hayırlı olsun gerçekten süper resimlere bakarken kendim almış kadar oldum :) allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. bu arada cümlendemi ''uzak biryere giderken full koruma...'' kısmını biz görmedik sen de söylemedin :cat: şu köşedeki bakkala giderken bile full koruma demek istedin galiba :cherry:

süper ötesi mega ötesi ultra sonic bir motor beyav....

hayırlara vesile olsun...hayırlısıyla 300 km ye çık...:)

kazasız belasız kullanırsın inşallah, ben böyle bir motor alacak olsaydım HAYABUSA alırdım, zevk meselesi ama sennile ortak zevkim rengi olsa gerek

KIRMIZI olsun 5 fazla olsun :)

Valla ne diyeyim şimdi olsa belki Hayabusa alırdım motor gücünden ziyade daha rahat olması sebebinden. R1 güzel çok güçlü gazı verir vermez önü havada birde 2 kişi binince hiç gaz vermeye gelmiyor. Gelecek yaz Hayabusayla değiştiririm yada SportTuring bir makinayla.

Süper Moderatör (BBRR)
wb6vqt.jpg

Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cat:

Hayırlı olsun Allah kaza bela wermesin.... Çok güzel gözüküyo...

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım , allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayrılırsan ayrıl topiğini slmediğin müddetçe yazılacaktır.Bu arada sana hayırlı olsun demeyi unutmuşum.daha doğrusu topiği gördüm ama yazdığımı zannediyordum.Ayrılsan da kendine dikkat et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar