- Konu Yazar
bir haftaevvel köydekalan motoru konyay getirmek ve ozaman bulamadığım altın otunu bulmak umuduylaotogardayım hemde sabahın 06 ,30 unda
sıkıcı iki saat sonra dere kasabayındayım.arkadaş ramo beni ekip beyşehire gitmiş aanahtarı motorun üstüne komuş bari
aç karına köyü zor buldum iyiki köy yumurtası varmış tereyağlı
iki kişi konyada ekti bi kişi derede ekti iki kişide köyde ekti kaldımmı yalnız
sanki yalnız değiştirecebileceğim gibi çantada hertür anahtar lastik pompavar güvencesiyle tekbaşına o sarı otun peşinden dağlara çıkmaya başladım
tahmin ediyorumki benden başkahiçbir motorcunun gitmediği süper bir yol burası.kuruçay yaylasından dikilitaş yaylasınaçıkar bol ağaçlıklı
allahtan işim rast igttide onikinci km de aradığım otu buldum.yıllarca rengi ve kokusundan birşey kaybeyen kupkuruda kalsa en güzel sarı olan çiçek bu.
fena sevindim valla.hani mokunda bulmuş gibi sevindim yani
buz gibi çeşmeler torosların 1500 rakımları
geçen yıl kış çok oldu hepi öldü dedikleri yılkı atlarından ikisi dikilitaş yaylasındaydı
ora bura derken köye iniş başladı.çünkü buralara çıkmak istemeyen dört kişi konyadan aygır gediği denen su gözüne gelmişler orada buluşacağız ya nasip
köyün gülü
köyde şans yaver gitti keşli ekmek götürdüm
ve yola devam
tam gideceklerken yetiştim acayip geç kalmışım dağlar beni hep oyalar nedense
hepberaber bozkır antalya ara yolundan alacabele geçtik çamlık yerlerde molaverdik
bu su inanın karpuzuçatlatıyor okar soğuk ama idrisi arkadaşımızza pek tafar etmedi
reyzingcileride toza toprağa soktukya sonunda
ve o meşhur tınaztepe tesisleri yanındaki 1500 mt uzunluğundaki kaptan kustonun keşfettiği mağaradayız..giriş 7,500 tl kişi.
flaşı almadık geceya kalmayız diye işe bak mağaraya girince sap gibi kalakaldık
biraz eğleşme.atvler şanzumanı motordan ayrı ve 2500 cc imiş iyi gözüküyorlar
her yolculumda ibret ialem için bir kada denk gelir kimbilir kaç kişi bu hacı muratta can verdi..hız kaybettirir inanın
ve hergün nüfusu çoğalan yaşamak zorunda olduğum çöl şehir konya ovası
iyiki 24 ayar gram altınlarım var artık hemide kokulu
kalfa motoru koy garaja oruç bitene kadar dinlensin kerata.şükür allahıma lastikte patlamadı raporda bitti
sıkıcı iki saat sonra dere kasabayındayım.arkadaş ramo beni ekip beyşehire gitmiş aanahtarı motorun üstüne komuş bari
aç karına köyü zor buldum iyiki köy yumurtası varmış tereyağlı
iki kişi konyada ekti bi kişi derede ekti iki kişide köyde ekti kaldımmı yalnız
sanki yalnız değiştirecebileceğim gibi çantada hertür anahtar lastik pompavar güvencesiyle tekbaşına o sarı otun peşinden dağlara çıkmaya başladım
tahmin ediyorumki benden başkahiçbir motorcunun gitmediği süper bir yol burası.kuruçay yaylasından dikilitaş yaylasınaçıkar bol ağaçlıklı
allahtan işim rast igttide onikinci km de aradığım otu buldum.yıllarca rengi ve kokusundan birşey kaybeyen kupkuruda kalsa en güzel sarı olan çiçek bu.
fena sevindim valla.hani mokunda bulmuş gibi sevindim yani
buz gibi çeşmeler torosların 1500 rakımları
geçen yıl kış çok oldu hepi öldü dedikleri yılkı atlarından ikisi dikilitaş yaylasındaydı
ora bura derken köye iniş başladı.çünkü buralara çıkmak istemeyen dört kişi konyadan aygır gediği denen su gözüne gelmişler orada buluşacağız ya nasip
köyün gülü
köyde şans yaver gitti keşli ekmek götürdüm
ve yola devam
tam gideceklerken yetiştim acayip geç kalmışım dağlar beni hep oyalar nedense
hepberaber bozkır antalya ara yolundan alacabele geçtik çamlık yerlerde molaverdik
bu su inanın karpuzuçatlatıyor okar soğuk ama idrisi arkadaşımızza pek tafar etmedi
reyzingcileride toza toprağa soktukya sonunda
ve o meşhur tınaztepe tesisleri yanındaki 1500 mt uzunluğundaki kaptan kustonun keşfettiği mağaradayız..giriş 7,500 tl kişi.
flaşı almadık geceya kalmayız diye işe bak mağaraya girince sap gibi kalakaldık
biraz eğleşme.atvler şanzumanı motordan ayrı ve 2500 cc imiş iyi gözüküyorlar
her yolculumda ibret ialem için bir kada denk gelir kimbilir kaç kişi bu hacı muratta can verdi..hız kaybettirir inanın
ve hergün nüfusu çoğalan yaşamak zorunda olduğum çöl şehir konya ovası
iyiki 24 ayar gram altınlarım var artık hemide kokulu
kalfa motoru koy garaja oruç bitene kadar dinlensin kerata.şükür allahıma lastikte patlamadı raporda bitti