Bir nexusun yürekleri burkan acı fotoğrafları

Geçmiş olsun Atlantic.Dert ettiğin şeye bak Allah sağlık sıhhat versin daha iyilerini alıp binmek nasip olur inşallah.Ben 45 gündür yatıyorum.Bir 30 gün daha tam olarak basamıyacağım ayağıma.Motordaki zarar 100 YTL bendeki zarar 10000 YTL.Manevi zararımın ise bedeli yok.:( Bunada şükür.

Hepiniz çok sağolun arkadaşlar. Dediğiniz gibi biraz masrafla eski haline gelecek inşallah. Önemli olan benim ve kız arkadaşımın iyi olması. :) İlk gördüğümde bir hayli canım sıkılmıştı ama sizin moral verici sözlerinizle daha iyi hissediyorum şimdi. 1 aya kalmaz eski haline dönecek o motosiklet. İnşallah o gün geldiğinde tertemiz halinin fotoğraflarını da sizinle paylaşıyor olucam. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Allahım hiç birinize yaşatmasın bu durumu. Tekeriniz yoldan hiç ayrılmasın inşallah...

Aynen böyle devam.Bencede o kadar sorun etmeye gerek yok.Sen ve arkadaşın iyisiniz.Bu size yetiyordur herhalde.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
atlantic tekrar geçmiş olsun dostum.

motosikletin parçalarıyla ilgili, ben benimkindeki yatmadan, allah korusun muhtemel bir kazadan veya nazardan :) kaynaklanabilecek parça masraflarını minimuma indirmek için 2 haftadır araştırma yapıyorum, ingiltere'de de bu orijinal parçalarla ilgili bir bağlantı yaptım buradakine nispeten daha ucuza parçalar getirmeyi düşünüyorum.

benim de arka çamurlukta bir kırık var(ön ve arkada nazar boncukları vardı, arkadaki nazar boncuğu düşmüş ve çamurluk kırılmış hemen=)) istersen senin parçaları da ordan sipariş edebiliriz [garantiyi bozacak mı bilmiyorum gerçi, halen onu araştırmaya devam ediyorum]

avatarına da kırık dökük nexus yazmışsın, onu değiştir kendi moralini de bozma o kadar bizi de üzme eheh. birkaç çizik çok bir hasarı yokmuş, sizde şükür ki ciddi bir şeyiniz yok, bundan iyisi ne olsun =)

İlgin için çok teşekkürler arkadaşım. Ben dediğim gibi macun zımpara falan düzeltmeye çalışıcam. Olmadı seninle irtibata geçerim. Çok sağol. :cat: Nazar boncuğunu hemen tak yine, nazar değmesin nexusuna. :) Avatarı da değiştiririm. Sen sıkma canını. :) Tekrar teşekkürler.

güzel düşmüşsün bende yeni kaza yapanlardanım ayağımda çatlak var pazartesi günü seninki gibi bir kaza geçirmiştim allahtan ben motoru düzgün bi yere düşürme fırsatı buldum ve bilinçliyim tekarar geçmiş olsun :) Motordaki hasar giderilir önemli olan senin canın motorcu arkadaşım :)

Arkadaşım sana da çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun. :cat:

Geçmiş olsun Atlantic.Dert ettiğin şeye bak Allah sağlık sıhhat versin daha iyilerini alıp binmek nasip olur inşallah.Ben 45 gündür yatıyorum.Bir 30 gün daha tam olarak basamıyacağım ayağıma.Motordaki zarar 100 YTL bendeki zarar 10000 YTL.Manevi zararımın ise bedeli yok.:( Bunada şükür.

Arkadaşım çok üzüldüm. :salut: Neyseki 1 ay içinde eski sağlığına kavuşacaksın. Kalıcı bir rahatsızlık yok çok şükür. Çok geçmiş olsun sana da.

Aynen böyle devam.Bencede o kadar sorun etmeye gerek yok.Sen ve arkadaşın iyisiniz.Bu size yetiyordur herhalde.

Yetmez olur mu? Motorun 1 haftalık bile işi yok. Önemli olan bize bişey olmaması. Çok şükür ki iyiyiz. Dediğim gibi, kısa süre içerisinde tertemiz halinin fotolarını sizlerle paylaşıcam inşallah. Boş bulduğum her yerine de nazar boncuğu takıcam. :cherry: İyi dilekleriniz için hepinize bir kez daha teşekkür ederim. Hepinize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim... :rendeer:

Valla hiççç üzülme önemli olan sana bişi olmaması hepsii giderilcek sorunlar zaten cokta masraf cıkarmaz sen bunların hepsını halledersin....aman kendıne dikkat et:)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Valla hiççç üzülme önemli olan sana bişi olmaması hepsii giderilcek sorunlar zaten cokta masraf cıkarmaz sen bunların hepsını halledersin....aman kendıne dikkat et:)

Sağol arkadaşım. :cat: Servisine gitse baya sağlam bi masraf çıkar kesin ama servise gitmeyi düşünmüyorum. Halledicem macun zımpara vs. ile. :) Sen de dikkat et kendine, kazasız belasız inşallah. :cat:

NAZARRRR NAZARRRRRRRR bende köyün içinde deer a biniordum birden nolduysa pat yere düştüm fren teli koptu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar