Bir nexusun yürekleri burkan acı fotoğrafları

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Selam arkadaşlar. Kazadan sonra motosikletimi ilk kez bugün görme şansım oldu ve moralim çok bozuldu açıkçası. Fotoğraflarını çektim ve sizlerle paylaşmak istedim. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, yanlış yerdeyse yönetimden özür dilerim. Yaklaşık 1 ay kadar daha motosikletime binecek durumda değilim zaten. Bu zaman içerisinde de yavaş yavaş hasarı gidermeye çalışırım artık. Gördüğüm anda düşüş anı geldi gözümün önüne. Çok kötü bi andı, allah hiç birimizin başına vermesin. Fazla uzatmıyım, buyrun fotoğraflar. :salut:

dsc00225smallzy5.jpg

dsc00220smalllc9.jpg

dsc00221smallvl9.jpg

dsc00222smallou2.jpg

dsc00223smallvg0.jpg

dsc00224smallkc5.jpg

dsc00226smallcd8.jpg

dsc00227smalltw3.jpg

dsc00228smallkk8.jpg

Ne diyim... Gördükçe içim parçalanıyor. :salut: Hepinize kazasız sürüşler.

Çok geçmiş olsun hocam kötübi durum ama düzeltilir yani canını sıkma bence;)

Canım sende çok abartmışsın görende sanacak ki hurda olmuş

Motorunda çizikten başka bişey yok.

Tamiride kolay ytl tutarıda az.

Sağlığında sorun yoksa üzülecek bişeyde yok demektir.

moralini bu kadar bozma motora biniyosan tabi ki düşeceksin

en kötü düşüşün bu olsun ne diyelim

bende motorumu ilk aldigimda ve ilk motoru yatirdigimda cok üzülmüştüm koruma demiri falan vardi ama sinyali kirilmişti ama zaman geçtikçe düşünüyorumda ne kadarsaçma gelir kendi yaptiklarim neyse motorun için fazla üzülme herşey hallolur takma kafani

Motorumu ilk aldığım da apartmana sokarken kardeşim kapıya değdirmiş. Kenarda az bi çizik vardı. Resmen kahrımdan öldüm onu görünce. Şimdi hiiiç de takamam valla. Elim kolum sağlam biniyorum ya, gerisi boşş.. :)

Geçmiş olsun.. :rendeer:

kardeşim geçmiş olsun allah beterinden saklasın

motord pek bişey yok gibi gördüm biliyorum üzücü ve can sıkıcı bi durum al eline bi sprey boya uzaktan hafifce püskürt o kadar kırık dökük bişey yok gibi

yerde kaydınmı yada herhangı bırseymı oldu cunku arabaya carpsan hayatta olamazdın

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
motor yerine gelir mühim olan senin sağlığın çok geçmiş olsun. üzülme biraz masrafla eskisi gibi olur.

valla kardes canını sıktığına değmez bence su fotoları bizle paylasabildiğine sükür kaldı kı makınada gördüğüm sadece grenaj sorunu var onlarıda sıfır taktırırsın bişeyi kalmaz dert etme kendine ucuz kurtulmussunuz arkadasın ve sen allaha cok sukur

her nekadar makinede olsa cansızda olsa insan duygusal bir canlı ve duygusal değerler veriyor motoruna hele birde zor imkanlarla almışsa yada paylaştığı güzel anıları varsa değeri daha da artmış oluyor motor aşkıda böyle başlıyor kaza yaptınmıda üzülüyor insan ama tek fark cansız olması ve düzele bilir olması okadar da üzülme dostum

geçmiş olsun salığın yerindeyse zaten daha güzellerine binebilme imkanın olacaktır :)

offfff benimde motoru böle bi kere az bişi sürrttüydüm kapıyo sokarken içim gitmişte yaa çok kötü bi durum walla bu kardeş çok geçmiş olsun sende pek bişi yoksa takma kafana artık ama baya bi sürüklenmiş motor makınanın üsüt baya düzleşmiş

yanlış hatırlamıyorsam senin tanıdık ustaların wardı onlar halleder çizikleri inşallah

tekrar geçmiş olsun kardeşim

geçmiş olsun öncelikle...bende düşmüştüm senin gibi aynı. nexus'a da hastayım ama maddi hasar giderilir. önemli olan sağlıklı olman.. Allah kaza bela vermesin tekrar..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hepiniz çok sağolun arkadaşlar. Dediğiniz gibi biraz masrafla eski haline gelecek inşallah. Önemli olan benim ve kız arkadaşımın iyi olması. :) İlk gördüğümde bir hayli canım sıkılmıştı ama sizin moral verici sözlerinizle daha iyi hissediyorum şimdi. 1 aya kalmaz eski haline dönecek o motosiklet. İnşallah o gün geldiğinde tertemiz halinin fotoğraflarını da sizinle paylaşıyor olucam. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Allahım hiç birinize yaşatmasın bu durumu. Tekeriniz yoldan hiç ayrılmasın inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar