Gerçekten çok şanslımışsın ya.4 senede 45oo km yapmış bi de biz motoru az sürüyoruz diyorduk:mrgreen: Neyse hayırlı olsun iyi denkgetirmişiniz
Aslında abartılacak kadar bir şans falan yok ortada; tamam, Japon, basit ama sağlam ve dayanıklı bir modeldir. Yine de çok bilinen, tutulan bir model değil ki bu! Makul fiyatı 6500 YTL civarında olabilirdi (yazın), ben kışın bu fiyata almışım!
Hayırlısı olsun güzel motor, ama keşke hp gücü daha fazla olsaydı 650 cc 34 hp.
Evet gücü düşük ama torku yüksek ve 46 NM torkun çok büyük bir bölümü aynen arka tekere aktarılıyor (kayışlı sistem vasıtasıyla). Sonuç olarak bu motorla rampaları çıkmak olağanüstü keyifli oluyor!
Fiyat konusunda sizin kadar avantajım olmadı ama motoru buldum ya ona şükrediyorum.
Herkes fiyat konusunu abartıyor. Aslında doktorun istediği rakamı bu motora kimse vermezdi. Ben bunu 500 YTL veya bilemedin 1000 YTL daha ucuza düşürmüş oldum. Satmaya kalktığımda en azından fazla zarar etmeyeceğim!
Valla senın kısmetınmıs o motor cıdden cok ıyı bır fıyata almıssın aman nazar degmesın sen baskalarına o fıyata adlgını soleme kem gozlere gelme

Kazasız belasız surmen dılegıyle..
Bir şey olmaaazzz... Ben nazara inanmıyorum dostum!
... abim yalnız bu satış vaaadi sözleşmesi mevzusunu çözemedim...
herşey bir tiyatro olsa ...komplo teorisi kurmakda hep fayda var...HAstane garajında önlüklü 2 tip bekci servis elemanı vs...yani bunların hepsi 5500 ytl içinimiydi diyeceksin...neden olmasın...tamam belki abartı oldu ama...bu tür satışlar beni hep korkutur...ilk fırsatta noterden üzerine al moturu...sende bende rahat edelim...yahu bi bakarsın bizim dohtur satıştan vazgeçip polise motür çalındı diye ihbar verir...burası TR abi herşeyi bekle...selamlar olsun...sana yakışır...
Yahu aramızda motoru bana sattığına, parasını aldığına ve kati satışını bilahare vereceğine ilişkin şahitli bir sözleşme senedi düzenledik. Bu senet bende durdukça satıcının motorum çalındı deme şansı kalmamış ki ortada bir senaryo olsun?
Bu işte bir tuhaflık var sanırım aynı fotoğraf ile 14-09-2007 tarihinde
Sakarya'dan verilmiş bir ilanda motor 15000 km denilmiş.
Umarım bir sorun çıkmaz.
http://www.motovirus.com/forum/showthread.php?t=7658
Yok yok, o kişi kendi motorunun fotoğrafını çekmekten üşenmiş, hazır fotoğraf bulmuş ve kullanmış olmalı.
dostum hayırlı olsun aynısından arkadaşımdada var sana söylemek istediğim göstergede gösteren rakam mil haberin olsun servisler lago luga edebilir kötü motur tek silindir diye kulak asma arkadaşım 3 sezondur antalyaya gidiyo geliyo sorunsuz hayırlı olsun tekrardan bide son olarak bi şey daha sakın motoru zorlama
Gerçi ben hiçbir motoru zorlamam ama bunu zorlarsam ne olacak? Bu konuda daha geniş bilgi verebilirsen sevinirim. Göstergedeki rakamın mil olduğunu biliyorum zaten. Ben de bu olayı ti ye almak için Mobilet aldım diyorum ya... Bu motordan piyasada pek fazla bulunmadığından servisler alışık değiller ki böyle saçmalıyorlar. Bence çok sade ve dayanıklı bir motoru var. Baksanıza sıkıştırma oranına!!! Bu motorun ölümü olmaz ki artık...
motor da hanı harıkaymış be nazar vercez motora maşallah maşllah hayırlı ugurlu olsun
Sağol dostum ama ben okunmuşum yani bana nazar tutmaz, ver verebildiğin kadar!
Burada alıntı yapmadığım ve adını sayamadığım, ilgilenen ve iyi dileklerini bildiren diğer tüm arkadaşlara da ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyor, sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yahu ben dönüş maceramı anlatacaktım... Neyse ya sağ salim döndük işte, gerisi hikaye...