Bir MOTOSİKLET SATIN ALMA macerası

kendim almıs kadar aydınlatıcı anlatmıssın Hayırlı olsun valla Cok temize kapatmıssın olayı...

bizim 150 HS düzde 135 i gördü seninkide düşük oluo bire bizimki scooter seninki chooper hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle kal sağlıcakla

o kadar şey sormuşum nacizane cumonide sende başkasıda sadece hıza takılı kalmışsınız ki benim için hız değil performans ve sağlamlık önemli tabi bunun yanında az yakması rahat olmasıda ne kadarda çok şey istiyorum sanırım:queen:

Valla senın kısmetınmıs o motor cıdden cok ıyı bır fıyata almıssın aman nazar degmesın sen baskalarına o fıyata adlgını soleme kem gozlere gelme :) Kazasız belasız surmen dılegıyle..

Cumoni abi gerçekten şanslısın...kelepir diye buna denir herhalde...şu an öyle fırsatım olsa ben bile şartları zorlar kapardım valla...hani dost meclisinde bana çıtlatsan senden önce doktoru keklerdim...:pama seni kaybetmeyi göze alamam şekerim...:cherry:

abim yalnız bu satış vaaadi sözleşmesi mevzusunu çözemedim...Jım Careyın The Truman Show u mutlak izlemişsindir...herşey bir tiyatro olsa ...komplo teorisi kurmakda hep fayda var...HAstane garajında önlüklü 2 tip bekci servis elemanı vs...yani bunların hepsi 5500 ytl içinimiydi diyeceksin...neden olmasın...tamam belki abartı oldu ama...bu tür satışlar beni hep korkutur...ilk fırsatta noterden üzerine al moturu...sende bende rahat edelim...yahu bi bakarsın bizim dohtur satıştan vazgeçip polise motür çalındı diye ihbar verir...burası TR abi herşeyi bekle...selamlar olsun...sana yakışır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
garip bi şekilde şansın yaver gitmiş :)
Allah kaza bela vermesin arkadasım ne diyelim
hayırlı ugurlu olsun:cat:

haydi hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.kapmışsın gül gibi motoru:cat:

Arkadaşım motorun hayırlı uğurlu olsun, Bence efendi bir satıcıya rastlamışsın.

Wallahi bir solukta okudum hikayeni kardeşim...Motor süper bir motor...Mutlu günlerde mutlu zamanlarda olsun inş

Güzel anlatmışsın yukarıdaki arkadaş gibi ben de bir solukta okudum.Güle güle kazasız belasız gezmeler:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun..Kazasız sürüşler...:)

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:

Gerçekten iyi fiyata almışsın..

Satışı biran önce üstünüze alın bence.

abi bi ara bana biraz sakalından sürtsene banada sendeki şans bulaşır ha belki izmiri gelince :)

dostum hayırlı olsun aynısından arkadaşımdada var sana söylemek istediğim göstergede gösteren rakam mil haberin olsun servisler lago luga edebilir kötü motur tek silindir diye kulak asma arkadaşım 3 sezondur antalyaya gidiyo geliyo sorunsuz hayırlı olsun tekrardan

bide son olarak bi şey daha sakın motoru zorlama

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar