Bir motorun yanından geçerken....

Sollarken kendinizi farkettiriyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    71
ben gerektiği taktirde ikaz ederim.ama çoğu zaman onlara uzak bir mesafeden sollayıp geçiyorum

aslında genel bir kural var, "hiçbir aracı onun hızından çok daha fazla bir hızla geçmemek" diye. Yoksa ya o sürücü düşebilir, ya seni görüp panikleyebilir - ve sana çarpar. Ki çok motorcuyu böyle kaybettik. -t

Arkasına yaklaşıp korna çalarak sizi farketmesini sağlayın. Sonra da hızınızı artırarak geçin.
Arabaların arasından giderken, araçların bir taraflarından diğer tarafına geçerken arkanıza bakmayı ihmal etmeyin. Geçtiğiniz taraftan süratle bir kurye veya lahmacuncu gelip size akraba olabilir:) Geçen gün benimle yarıştığını zanneden bir kurye arkadaş kasis geçişinde yavaşladığım için neredeyse bana arkadan çarpıyordu, kayarak sıyırdı...kendisinin uzaklaşmasını bekledikten sonra yoluma devam ettim:farao:

sizin arkanızdaki trafiği aynalarınızdan kollamanız gerekir. Trafik kurallarına uyuluyorsa zaten ne kornaya ne de sellektöre gerek kalmaz, ikisi de gereksiz riskler getirebilir

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende birşey paylaşmak istiyorum. bazen yuksek cc li motorlar aynada falan bile gözukmeden aşırı bir süratle cok yakınımdan geciyor.ani bir ses ve rüzgarla bir anda irkilmemize ve korkmamıza sebep oluyor.buradan beni duyan varsa bu arkadaslar arasında lütfen boyle yapmayın diyorum.herkese sevgiler.

Motoru aynı dört teker kullananlar gibi kullanırım. Çoğunlukla aralara girmemeye çalışırım ve ışıklarda bile mümkün olduğunca önde durmam.

Trafikte beni farketmeyen adamın alnını karışlarım :cherry: :mrgreen:

sevgili kardeşim tüm amatör binicilerin yarasına parmak basmışsın..işim geregi motorumu genelde ya otobanden yada e5 den b.çekmece çorlu arası kullanırım trfik derdim olmaz ama malesef cuma günü şirket merkezine eminönüne inerim..işte kabus ozaman başlar..yandan sağdan soldan nereyi bulursa ordan giren arkadaşlar zevki kabusa dönüştürüyorlar.kurye arkadaşlar herşeyi kendilerine mübah gördüğünden yapacak birşeyde yok..hatta korna çalarsanız size gökten inmiş embesil muamelesi yapıyorlar..onlara bizden yapacak birşey yok..bende sağa çekip yavaş yavaş istanbul trafiğini bir an önce terk etmenin derdine düşüyorum..yapacakta birşey yok allah hepimizi kazadan beladan korusun..kendimizi 4 tekerlilere konsantre ettiğimiz için onlar nasıl olsa bizden diye hafife alıyoruz ama büyük tehlikeleride o arkadaşlar sayesinde yaşıyoruz..kazasız belasız sürüşler dileğiyle

boy

@onr.sual
bende birşey paylaşmak istiyorum. bazen yuksek cc li motorlar aynada falan bile gözukmeden aşırı bir süratle cok yakınımdan geciyor.ani bir ses ve rüzgarla bir anda irkilmemize ve korkmamıza sebep oluyor.buradan beni duyan varsa bu arkadaslar arasında lütfen boyle yapmayın diyorum.herkese sevgiler.

O ben değilim. Benim ne geldiğimi, ne de yanlarından geçtiğimi farkedemiyorlar... :mrgreen:

Bas küfürü sende :p :queen: Bana polis, artist misin, git piste demişti :queen: :queen:

ruhum alışmış street race ye her zaman nere boşluk olursa ordan dalarım ben .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar