BİR MOTORCU DOSTUMUZUN YARDIMIMIZA İHTİYACI VAR!! **kampanya amacına ulaşmıştır**

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostlarım selam!!
bugun bana ulastı topladıgınız yardımlar!!
hepınıze tek tek tesekkur edıyorum. buyuk gun yarın sızı en kısa zamanda haberdar edıcem bılgınız olsun belkı bırkac gun yazamam ama en azından barısa bılgı verırım o yazar.
tekrar sagolun allah hepınızı en mutlu etsın.

Bilen biri varsa, bize de bi bilgi verse ne iyi olur.

Umarım herşey yolundadır!

Hoş 2 gün olmuş,bu arada sıkboğaz etmekde olmaz ama hakkaten merak ettim yeğenimizin durumunu.İnşallah herşey yolunda gidince Aytac'da bize fotoda gönderir umarım!Dualarımız yanınızda!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son durum nedir?

Su

Aytaç kardeşim kızımızın son durumlarını gerçekten merak ediyoruz. Umarız herşey yolunda gidiyordur. En kısa zamanda iyi haberlerini görmek dileğiyle.

bu gün bir haber gelir umarım amelyat dün olduysa bu gün ancak ulaşırız aytaça akşama bişiler olur inşallah sevindirici haberler alırız

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşlar en son çarşamba günü aytaçla konuştum ameliyat gayet iyi geçmiş ama kızımız şu an kontrol altında kesin sonuç için bekliyodum ama ameliyatın çok iyi geçtiği ve bir sorun çıkmadığını aytaç bana telefonla bildirdi...

Oh Oh Oh çok iyi bir haberrr Küçük Su nun amelyat sonrası ayaklandıktan sonra sağlıklı halini fotoğraflarını da görürüz inşallah HADİ GEÇMİŞ OLSUN :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun ve bu hayatı boyunca son operasyonu olsun kızımızın. Bu dostluk hiç bitmesin. Hepinizi çok seviyorum. Sevgiyle, yürekten.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok sevindim, inşallah kalıcı bir hasar ya da tekrarlayan bir durum oluşmaz.

arkadaslar anca ınternet cafeye gelebıldım merak etmeyın hersey yolunda sayenızde sorunsuz atlattık. su an ıcın hıc bır sorun yok. aldıkları ornek sonucuda geldı tekrarlıyacak bısey degılmıs ama garantı vermıyorlar tabıkı. ama su an hersey ok. sadece bır hastane degıstırdık sonra gerı geldık falan zor bı hafta oldu. valla yardımlarınız sayesınde hersey ucu ucuna yettı. bakalım cuma cıkıcaz sanırım
kendınıze ıyı bakın. sanırım bır sure daha ınternete gıremem merak etmeyın. aramak usteyen olursa 05369657002 aytac

:pale: DEĞERLİ ARKADAŞLAR SİZİN BU İNCELİĞİNİZİ GÖRÜNCE ÇOOK DUYGULANDIM , NE YAZICAĞIMI DAHİ BİLMİYORUM ARKADAŞLAR SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN ANLADIĞIM KADARIYLA BU SORUN ÇÖZÜME ULAŞMIŞ AMA HER ZAMAN KENDİ BÜTÇEM EL VERDİĞİNCE ARKANIZDAYIM BÖYLE YARDIMSEVER BÜYÜK BİR AİLENİN ÜYESİ OLDUĞUM İÇİN ONUR DUYUYORUM SEVGİ VE SAYGILARIMLA KENDİNİZE İİİİ BAKIN DOSTLARR

KardeŞler,
Ben Foruma Daha Bu GÜn Üye Oldum Ve Yardim Konusunu GÖrdÜm,zannederİm KardeŞİmİzİn Kizi Amelİyatini Oldu Ve Sorun Yok AnladiĞim Kadariyla...
En Son Bİlgİyİ Net Olarak Verebİlİrmİsİnİz;?
TeŞekkÜr Ederİm Şİmdİden....

Süper Moderatör (BBRR)
USTA 37 son durum şudur...

arkadaslar anca ınternet cafeye gelebıldım merak etmeyın hersey yolunda sayenızde sorunsuz atlattık. su an ıcın hıc bır sorun yok. aldıkları ornek sonucuda geldı tekrarlıyacak bısey degılmıs ama garantı vermıyorlar tabıkı. ama su an hersey ok. sadece bır hastane degıstırdık sonra gerı geldık falan zor bı hafta oldu. valla yardımlarınız sayesınde hersey ucu ucuna yettı. bakalım cuma cıkıcaz sanırım
kendınıze ıyı bakın. sanırım bır sure daha ınternete gıremem merak etmeyın. aramak usteyen olursa 05369657002 aytac

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar