BİR MOTORCU DOSTUMUZUN YARDIMIMIZA İHTİYACI VAR!! **kampanya amacına ulaşmıştır**

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ati

helel olsun hepimize be!valla diyecek başka birşey yok...

işte sırlar dünyası.....

hızır bizim içimizde saf ve iyi niyetle yapılan bir dua elbetteki yerini bulur.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
o şirket sahibi arkadaşın yüce allah gönlüne göre versin.allah ondan da diğer tüm yardımsever üyelerden de razı olsun.insanlığın ölmediğini kanıtlayan birer anıtsınız hepiniz teker teker.umarım hepiniz hayatınız boyunca bu güzel anıyı hatırlar, sevdiklerinizle beraber sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam sürersiniz.arkadaşım senin elif'ine de çok geçmiş olsun.allah onu hep güldürsün inşallah.çok duygulandım gerçekten.tekrar yardım eden herkes sağolsun...

ameliyat gün ve saati ve nerede olacağını öğrenirsek yeğenimize geçmiş olsun sürprizi yapabiliriz. moral olur... (tüm site randevulaşıp da gidebiliriz, eyong (olcay) hadi bir organizasyon daha)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Elemanlardan utanmasam ağlayacağım masamda :)
Allah hepinizden razı olsun, artık sadece dua lazım kızmıza. Allah şifa verecek inşallah, ve iyileşecek kızımız.

çoooook mutlu oldum bu devirde böyle bir yardımlaşma beni çok sevindirdi :cat:küçük kardeşimize de çok geçmiş olsun işallah en aykın zamanda iyileşir:rendeer: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Maddi , manevi her türlü yardımda bulunan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizle...

iyi ki bu ailedenim..çok yaşa motosiklet net...sağolun dostlarım...GURUR DÜYDUM..hepinizi çok seviyorum..

Gerçekten bu ailede olmak bi ayrıcalık hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar. Birinci aşamayı hep beraber birlik olarak aştık şimdi iş ikinci aşamaya geldi dualarımız minik kardeşimiz için inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacak:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Budur işte budur...:cat: :rendeer:

Allah hepinizden, hepimizden razı olsun, dualarımızı kabul edip SU kardeşimize şifa versin
:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
sevindirici haberi dün akşam telefonla aldım bende inanılmaz derecede sevindim mutlu oldum herkesin gönülden destek vermesi dua etmesi sanırım bir kapı araladı bu yardımı yapan konuya hassasiyet gösteren çok güzel bir insanlık örneği gösteren saygı değer kişiye de sonsuz teşekkürler ilgisini alakasını ve maddi manevi yardımlarını esirgemeyen tüm MT ailesi ne sevgi ve saygılar....... amelyat sonrası minik kardeşimizin tedavisi ilaçları ve aytaç arkadaşımızın sıkılmadan her türlü tedavi ve diğer bir takım ihtiyaçlar doğrultusundaki harcamalarını da rahatlıkla sıkılmadan yapabilmesi ve çorbada tuzumuzun olabilmesi için yardım da bulunmak isteyenler bence belirtilen hesaba aytaç kardeşimiz için bir şeyler gönderebilir bizde bu akşam MT izmir tayfası olarak toplantımızda katılım gösteren tüm arkadaşlar arasında imkanlar doğrultusunda birşeyler toplayıp toplu olarak hesaba göndermek istiyoruz...!! minik su nun bir an evel sağlığına kavuşması için duacıyız herkese çok teşekkürler :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Paranın bulunduğuna çok sevindim. :)
Şimdi dualarımızı tedavisi için yapmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar