Bir motorcu arkadasımızı daha kaybettik

allah rahmet eylesin :( 2 gün öncede bizim komşunun oğluda aynı kazayı geçirmiş scooterla giderken motor kaymış karşıdan gelen arabanın altına girmiş kask takmamış zavallı çocuğun beyni felan çok hasar görmüş şimdi hastanede ailesinden haber bekleniyor fişinin çekilmesi için :(

Ne denir ki çok acı Allah kimseye vermesin.
Allah rahmet eylesin. Yattığı yer nur mekanı cennet olsun.

Allah Rahmet Eylesin. Bende Bugün 3 Kere Kaza Atlattım. 2 Sinde Ben Düz Yolda Giderken Pat Diye Tali Yoldan Girip önüme Kırdılar. Bütün Gücümle Firenleri Kökledim Zor Durdum Ben Artık çarptım Dedim. Birindede Gene Kavşaktan Bi Araç önüme Firladı. Hatta üstüme Kırdı Ben Sağa Yattım Zor Sıyrıldım. Adam Sinyalime çarptı. Sonra Arabanın önüne Kırdım Durdu. Sonra Gittim Neden Böyle Yaptın Dedim. Adam Daha Haklımış Gibi Anlatıyor. Ben Yumruğumu Kaldırdım Vuracam Sonra Kaçtı Gitti. Böle şerefsizlerden Bıktım. Bi Kamyon Alıp Trafiğe çıkacam. üstüme Kırsınlar Bakalım.

allah rahmet eylesin gün gectikce insanları sogutuyorlar motordan yada her gecen gün bize birer ders oluyo yada bize öyle geliyo...

allah rahmet eylesin gün gectikce insanları sogutuyorlar motordan yada her gecen gün bize birer ders oluyo yada bize öyle geliyo...

:pr:ya bu saygısız trafik ve cahil otomobil şöförlerden bıktık malesef motorsikletleri görmüyorlar bile
Başımız Sağolsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin

bu yüzden büyük motor almıyorum ya....

Allah rahmet eylesin huzur içinde yatsın inşallah.
@shelbycobra kardeşim 50cc kulllanıyorsun diye (Allah korusun) ölmeyeceksin diye bir şart yok.60km hıza çıktığındada kaza çok tehlikeli olur.
Unutmaki motor kazalarının çoğu kavşakta ve virajlarda oluyor.Kavşakta,dörtyol ağzında kontrolü kaybetmiş bir araç gelip sana çarpabilir ve o anki hızında 10-20km olabilir.
Bu sebeptendir ki korumalarımızı tam giymemiz gerekmektedir.Hiç olmassa kaliteli bir kask...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar