Merhaba yunusus ,Senin yazdıklarının üstüne çok söz etmek istemiyorum. Yoksa hiç ahlağım değildir yazdıklarımı silmek. Saygılar efenim
Merhaba C.Kaan,Doğru yazıya ne denir, güzel olmuş beğendim![]()
Merhaba CrosseR,Yüreğinize sağlık oluroyle..
Bos ve gereksiz yorum yazanlara dahi pozitif yaklaşımınızla onları bile şaşırttığınızı düşünüyorum..
Bu da yazılarınıza yansıyan düşüncelerinizin,sizin için sadece yazılarda kalmadığının bir göstergesi..
Merhaba jackonbir,33 yaşındayım iyi bir okur sayılırım
kendimi bu tür duygusal yazıları okumak zorlarım ama bir türlü başaramam
bunun bir yolu yordamı varsa bana da öğretin
saygılar
Kaleminize sağlık, yeni yazılarınızı da bekliyorum...![]()
Pardon da siz hangi şarkıyı söylüyorsunuz anlayamadim?
Merhaba mahyo ,Merhaba,
Başlıkla uyumlu ve güzel olmuş. Başlığı okuyunca yazıda sizi nelerin beklediğini anlayabiliyorsunuz.
Sanırım uzun zamandır yola çıkmadınız.
''Kendinize bir iyilik yapın ve gezin, yanınıza da kendine bir iyilik yapıp gezen birini alın''
Otobanda 270 le giderken her zaman hakan altun dinlerim.
Yorumunuz için tesekkürler. Kaza yaptigim icin su sıralar suremiyorum.. Ek bilgi verelim,full ekipmanli oldugumdan zerre canim yanmadi. Motorum kötü durumda..Klasik bir sonbahar-kýþ ruh hali.Yaz gelecek,biraz daha sabýr.Pembe hayaller,bulutlar? çok uzun zaman önce yolladým onlarý geldikleri yere.
Ve kaçınılmaz da ..Cok iyi vallahi cok beðendim. .. ölüm okadarda cicekli bocekli bir durum deðil hani
yunusus;3506027' Alıntı:Carpe diem baþkada biþey demiem demiþ sanatcý
Merhaba Espaniole,Þu yazýn beni ne kadar memnun etti bilemezsin arkadaþým.
Samimiyet arýyor insan, samimiyet.
Merhaba cemmoto,Þu motorsiklete binme gibi duygu ve tutku dolu eylemde niye erkekler kadar bayanlardan da istek yok hatta benim çevremdekilerin çoðu tepkili cahil bir çevre belki ama sebebini merak ettim aralarýnda cahil olmayanlar da var
Geçmiþ olsun.En kýsa sürede yollara dönmenizi dilerim.
Merhaba sinanaksu,Bir kitapta okumuştum,
''Düşmanınızla sürekli savaşmayın.. Yoksa bildiginiz bütün savaş stratejilerini ona öğretirsiniz..''
Yaziyordu..
Eğer hayat bir mücadeleyse, o kitabi bitirdikten sonra onu hiç ciddiye almadim..
Bence sizde almayin.
İse yariyor..
Ben çon beğendim elinize sağlık.Ama ne yazık ki bu forumda sizin emek verip,zihninizi çalıştırıp, içinizi boşalttığınız bu satırları ciddiye almayan insanlar var resmen saygısızlık beğenmediysen neden dalga geçiyosun çok sinir olurum emek verilip ortaya sunulan bişeye saygı gösterilmeyince. (Bu arada bende arada bir dökerim içimi yazar karalarım belkide bu yüzdendir tepkim)Sizde bir yetenek var orası kesin üzerine gidin bence ortaya daha güzel şeyler çıkacağı belli.