Bir Melek Ölürken

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pardon da siz hangi şarkıyı söylüyorsunuz anlayamadim?

Senin yazdıklarının üstüne çok söz etmek istemiyorum. Yoksa hiç ahlağım değildir yazdıklarımı silmek. Saygılar efenim
Merhaba yunusus ,
Tesekkür ederim çok sağolun :)
Doğru yazıya ne denir, güzel olmuş beğendim :)
Merhaba C.Kaan,
Çok sağolun :)
Yüreğinize sağlık oluroyle..
Bos ve gereksiz yorum yazanlara dahi pozitif yaklaşımınızla onları bile şaşırttığınızı düşünüyorum..
Bu da yazılarınıza yansıyan düşüncelerinizin,sizin için sadece yazılarda kalmadığının bir göstergesi..
Merhaba CrosseR,
Çok teşekkür ediyorum,düşüncelerinizle mutlu ettiniz.
33 yaşındayım iyi bir okur sayılırım
kendimi bu tür duygusal yazıları okumak zorlarım ama bir türlü başaramam
bunun bir yolu yordamı varsa bana da öğretin
saygılar
Merhaba jackonbir,
İlgi alanınıza hitap etmiyorsa,zorlamayın..Okumamanız halinde kaybedeceğiniz birşey yok.
Tesekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Kaleminize sağlık, yeni yazılarınızı da bekliyorum...:)

Merhaba fatek95,
Tesekkür ederim,sağolun :)

Pardon da siz hangi şarkıyı söylüyorsunuz anlayamadim?

Merhaba Kara35,
bende anlayamadım ?

Merhaba,
Başlıkla uyumlu ve güzel olmuş. Başlığı okuyunca yazıda sizi nelerin beklediğini anlayabiliyorsunuz.

Sanırım uzun zamandır yola çıkmadınız.
''Kendinize bir iyilik yapın ve gezin, yanınıza da kendine bir iyilik yapıp gezen birini alın''

Merhaba,
Başlıkla uyumlu ve güzel olmuş. Başlığı okuyunca yazıda sizi nelerin beklediğini anlayabiliyorsunuz.

Sanırım uzun zamandır yola çıkmadınız.
''Kendinize bir iyilik yapın ve gezin, yanınıza da kendine bir iyilik yapıp gezen birini alın''
Merhaba mahyo ,

çok öngörülü biri olduğunuzu yorumunuzla ispatladınız. Uzun zamandır yola çıkamadım ve çok özledim.

Çok teşekkürler :)

Ya bu arkadaş motora binmek istediği halde bindirilmiyor bir engel var yada sevgilisinden ayrıldı bu durumu motor aşkıyla bastırmaya çalışıyor :silent:

Cok iyi vallahi cok beğendim. .. ölüm okadarda cicekli bocekli bir durum değil hani

Klasik bir sonbahar-kış ruh hali.Yaz gelecek,biraz daha sabır.:) Pembe hayaller,bulutlar? çok uzun zaman önce yolladım onları geldikleri yere.

Klasik bir sonbahar-kýþ ruh hali.Yaz gelecek,biraz daha sabýr.:) Pembe hayaller,bulutlar? çok uzun zaman önce yolladým onlarý geldikleri yere.
Yorumunuz için tesekkürler. Kaza yaptigim icin su sıralar suremiyorum.. Ek bilgi verelim,full ekipmanli oldugumdan zerre canim yanmadi. Motorum kötü durumda..
bendeniz yagmurda sürmekten cok keyif aliyorum.yagmur yağınca motoruma kosarim.. Karda sürmekte gerçeklestirmek istediklerim arasinda..
Yaz,kiz,yagmur camur demeden sürdüğüm günlerde geleck ins.
Cok iyi vallahi cok beðendim. .. ölüm okadarda cicekli bocekli bir durum deðil hani
Ve kaçınılmaz da ..
yunusus;3506027' Alıntı:
Carpe diem baþkada biþey demiem demiþ sanatcý

Tesekkürler yorumlariniz için
Telefondan yaziyorum,yazim hatalari için kusura bakmayin

Motosikleti
Rsv4+D250
Şu motorsiklete binme gibi duygu ve tutku dolu eylemde niye erkekler kadar bayanlardan da istek yok hatta benim çevremdekilerin çoğu tepkili cahil bir çevre belki ama sebebini merak ettim aralarında cahil olmayanlar da var

Şu yazın beni ne kadar memnun etti bilemezsin arkadaşım.

Samimiyet arıyor insan, samimiyet.

Þu yazýn beni ne kadar memnun etti bilemezsin arkadaþým.

Samimiyet arýyor insan, samimiyet.
Merhaba Espaniole,
Tesekkür ederim çok sagol :)

Þu motorsiklete binme gibi duygu ve tutku dolu eylemde niye erkekler kadar bayanlardan da istek yok hatta benim çevremdekilerin çoðu tepkili cahil bir çevre belki ama sebebini merak ettim aralarýnda cahil olmayanlar da var
Merhaba cemmoto,
Neyin sebebini merak ettiniz anlayamadim

Geçmiþ olsun.En kýsa sürede yollara dönmenizi dilerim.

Merhaba ergun ,
Tesekkürler ederim. Umarim en kısa zamanda :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kitapta okumuştum,

''Düşmanınızla sürekli savaşmayın.. Yoksa bildiginiz bütün savaş stratejilerini ona öğretirsiniz..''

Yaziyordu..

Eğer hayat bir mücadeleyse, o kitabi bitirdikten sonra onu hiç ciddiye almadim..
Bence sizde almayin.
İse yariyor..

Ben çon beğendim elinize sağlık.Ama ne yazık ki bu forumda sizin emek verip,zihninizi çalıştırıp, içinizi boşalttığınız bu satırları ciddiye almayan insanlar var resmen saygısızlık beğenmediysen neden dalga geçiyosun çok sinir olurum emek verilip ortaya sunulan bişeye saygı gösterilmeyince. (Bu arada bende arada bir dökerim içimi yazar karalarım belkide bu yüzdendir tepkim)Sizde bir yetenek var orası kesin üzerine gidin bence ortaya daha güzel şeyler çıkacağı belli.

Son düzenleme:
Bir kitapta okumuştum,

''Düşmanınızla sürekli savaşmayın.. Yoksa bildiginiz bütün savaş stratejilerini ona öğretirsiniz..''

Yaziyordu..

Eğer hayat bir mücadeleyse, o kitabi bitirdikten sonra onu hiç ciddiye almadim..
Bence sizde almayin.
İse yariyor..
Merhaba sinanaksu,
Tesekkür ederim. Ciddiye almanın-ciddiye almamanın ortasını bulmakta önemli..
Ben çon beğendim elinize sağlık.Ama ne yazık ki bu forumda sizin emek verip,zihninizi çalıştırıp, içinizi boşalttığınız bu satırları ciddiye almayan insanlar var resmen saygısızlık beğenmediysen neden dalga geçiyosun çok sinir olurum emek verilip ortaya sunulan bişeye saygı gösterilmeyince. (Bu arada bende arada bir dökerim içimi yazar karalarım belkide bu yüzdendir tepkim)Sizde bir yetenek var orası kesin üzerine gidin bence ortaya daha güzel şeyler çıkacağı belli.

Merhaba Onurhan D ,
Tesekkür ederim.

Bence karşısındakine saygı göstermeyen insan,saygısızlıkla karşılaşmayı göze alabilen insandır.Saygısızlıkla karşılaşmayı göze alan insan ise,kendini saygı duyulmaya değer görmeyendir. İnsana-öze saygı gerek önce.

:bestmt: üyeleri olarak, hepimizin ortak noktası olan motor tutkumuz bizi burda bir araya getiriyor. Kimse kimsenin yazdığını da konusunu da ciddiye almak zorunda değil elbet, saygı duymak zorunda..

Son düzenleme:

Merhabalayın ,

Can sıkıntısını çokta şaapmayınca çok şaapılmış bir konu peydah oldu, elimden geldiğince döktüreceğim izninizle.

Gün gelir minik kelebek,tek günlük ömrünü,bir kaskın üzerinde kanatlarını çırpıyormuş gibi şaaparak geçirmek istemiş. O kelebek benim gençler. Her günüm tek gün, her günüm ilk günkü gibi ve ilk günün heyecanı gibi, ben bugün doğdum gençler!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar