İsteyenin bir yüzü kara lafını anlatan en iyi başlık bu olsa gerek. Adam şansını denemek istemiş. Ya tutarsa hesabı. Açıkçası ben bu açıdan bakana kadar ne saçma konu diye düşünmüştüm.
Masate ortak gercekten bakmadgim model kalmadi ama gercekten gozum bu modelde oldugu gibi bundan yuksek modellerdede degil. Size yemin ediyorum ankara honda bora ya gittim. Hicbir sekilde baska bir modele bakmadim. Inaninki crf 250 rally den baska yuksek bir modelde markada vs gozum yok. Hic ilgimi dahi cekmiyor.
Ben bana yardim edin sonra size ederim demedim.
Üstadım sen şimdi ciddi ciddi cevap beklediğin hususunda ciddimisin ? Yahu 6 dakika sonra pompalarda 6 tl yazıcak boşver harab etme bünyeni... :cherry:
Eğleşiyo gençler :queen:
Vallahi ciddiyim 10bin hazir duruyor hesapta.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
Aylik 500 500 odeme imkanimda var. Ama hepsi ya krediyle veriyor yada kredi kartina bu kadar taksit yapilmiyot yada faiz geliyor.
Bikac honda bayine gittim. Acikcada soyledim dedim 10 bin liram var. Ne gerekiyorsa yapalim. Fakat kredi karti falan yok. Aylik 500-600 odeme yapabilirim diye. Fakat kimse ilimli bakmadi. Hatta borc bitene kadar ruhsat adima cikmasin vs gerekli islemler neyse onu yapalim dedim. Kimseden cevap alamadim olumlu. Neyse konu uzadikca uzuyor. Konuyu kapatayim