Bir jant temizleyici rezaleti - Boyası çözüldü resmen!

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ne gerek var böyle ürünlere felan... altı üstü bir jant... ön jant toz olur, arka jant da hem toz hem yağ olur...
5 liralık mazot alsanız bir sene yeter de artar bile... gaz yağ da olur ama her yerde bulunmaz... mazot ne iyi yöntemdir...

zincir yağları da aynı şekil.... millet württür zürttür, ayfondur 20-30 tl para veriyolar zincir spreylerine....
sanayiden en ucuz sprey yağı aldım yıllardır... 5-6 TL... 4 silindirli motorum da5 yıldan fazla kullandım... did felan değil haa en ucuz zincirde...
ne kopma oldu ne de problem yaşadım... hala da kullanmaya devam ediyorum...

Son düzenleme:
Ben XCP nin ONE modelini kullanıyorum, 100ml aldım 20₺ ye, aylardır kullanıyorum 😊

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Ben XCP nin ONE modelini kullanıyorum, 100ml aldım 20₺ ye, aylardır kullanıyorum 😊

Linki şu: https://www.formulaxstore.com/xcp-one-cok-amacli-bakim-spreyi

yok artık. böyle bir şey gerçekten mümkün mü ?

https://www.formulaxstore.com/xcp-universal-temizleyici-400ml-aerosol-sprey

bunu mu almamız gerekiyor? valla bende alıcam. nasıl böyle hepsini çıkardı ki... şaşırdım

Ya abi neden macera seviyorsunuz. Al gaz yağı jantını temizle, zincirini temizle, arka salıncağı temizle.

Motosikleti
R25, CRF250L
Gaz yağı ya da motulun jant temizleyicisini öneririm

Motosikleti
600RR
aynı firmanın lastik parlatıcısı ve hızlı cilası var,onlar iyi iş yapıyor ama şansa ben bunu hiç kullanmadim :D çünkü motorumun jantı hiç yağ ve kir tutmaz hep silerim eheh

Super Moderator
Bundan sonra gaz yagi ile temizlersiniz, kafanizda boyle sorunlar olmaz.

Bu jant temizleyiciler çok sıkıntılı ürünler. Ben de almıştım marka hatırlamıyorum arabamda kullanıyordum. Kokusu aynı tuz ruhu gibiydi. İyi temizliyordu balata tozlarını çözüyordu. Bir zaman sonra bir baktım ki bijonlar pas tutmuş. O zaman anladım ne tehlikeli birşey olduğunu.

böyle antin kuntin para tuzaklarına paranızı kaptırmayın. motosiklet üzerindeki bütün lekeleri, açılmayan somunları veya pas tutmuş yerleri balata spreyi, wd40 veya mazot üçlüsünden biriyle halledebilirsiniz. bu üçlüden başka herhangi bir şey para tuzağından başka birşey değildir.

ATAS Vinet

Bu ürünü 1/4 ya da 1/10 aralığında kirin ağırlığına göre sulandırıp kullanabiliyorsunuz. Çok amaçlı temizleyicidir. Tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar