al sana çin malı gitmiş vallahi tık demedin
hayırlı olsun. güle güle kullanın.
al sana çin malı gitmiş vallahi tık demedinhayırlı olsun. güle güle kullanın.
aga yeni mötür ün hayırlı olsun bence en iyi çinli markayı almışsın :cat:
ama keşke bana da alooooooo deseydin bak hazır sakarya dan da geçmişken sana bi mangal şekli yapardık sakarya nehri kıyısında hem yol tarifi daha sağlam olurdu bak metehan sana doğru düzgün yolu tarif edememiş:queen:
Eee kaza geliyorum demez üstelik nöbette Egelim 43 olsada farketmez aga:sunny: ama bizim kazalar geliyorum deyen cinsinden ne hikmetse ya kafaları çekip kapalı bariyere giriyor arabadakiler yada intihar ediyolar naparsın iş ekmek davası :sunny:Adem çavuş nettin beyav...bekci kardeşliği bak üç bekci aynı topacta...egelim43 kıdemli seküritidir...onun her nöbetinde tcdd de bi tren kazası olur ne hikmetsebırakıyolar kontrolü abimize tabi
![]()
Sağolasın dostum :rendeer: evet haklısın japonu olupta oturduğu yerde oturanların bilhasa daha çok oturacaktır içine :queen:hayırlı olsun..çinli ile 500 km:cherry:japonların içine oturur şimdi:queen:
Aynen valla elin CBR 600 den hayırlıdır emrindeki Salko :cat: bizim burada fena değil iş ev arası git gel 12 km ama iş ev arası gidip gelmeye mondim var :bounce: Salco tabelaları geçince uzun yollarda :cat: pisiklet olayını çok denedikde olmadı be ağa totoşta tahribat yapıyür :queen:En kral motor kendi motorundur hacı dayım..sana yakışır...oralarda iş ev arası kaç km olaki zaten..ben yerinde olsam bisikletle takılırdım...hem sağlık hem masraf açısından didim paşam...
Sağolun geldiğimde tekrar aynı seviyede fulledim depoyu 55 TL aldı 10 da Bozüyükten aldığım benzini sayarsak 65 TL gibi bi yakıt sarfiyatı var 524 km de oda kmde 12.4 kuruş yapıyor :cat: Litre bazında ise yaklaşık 100 kmde 2.5 Litre civarı :cat:hayırlı olsun. ne kadar yakıt masrafınız oldu?
hayırlı uğurlu olsun tekrardan ahmet abi Allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın nice uzun kmler yapman dileğiyle
bu arada camıaya bir salcanocu daha katıldı![]()
![]()
![]()
Sağolun teşekkürler :rendeer: @ tekteker ramço sağolasın Allah razı olsun :rendeerHayırlısı olsun. Sağlık ve mutlulukla nice kilometrelere...
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...bu arada salcona çin malımı yok kore filanmı?
Kardeşim gene milletin aklına Senin motoru sokup piyasayı artırma çabasına girmişsin bırak bu işleri :queen: Olum Bak Gİtttt![]()
Abim Şaka biryana on numara motordur. Hayrını görürsün merak etme.
Abi fatih senindemi aklına soktu salcanoyu :mrgreen: Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim. Ybr alacakken son anda salcanoya döndüm.Gittim sıfır wolf aldım.Şuanda 2000 km civarı oldu.Hiçbir problem yaşamadım.Şimdide diyorum iyiki almışım.
Eyvallah Fatihçim sağolasın sayende aklın yolunun bir olduğunu yeniden öğrendik sağolasın :rendeer:hayırlı uğurlu olsun tekrardan ahmet abi Allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın nice uzun kmler yapman dileğiyle
bu arada camıaya bir salcanocu daha katıldı![]()
![]()
![]()
Sağol dostum eyvallah :rendeer:al sana çin malı gitmiş vallahi tık demedinhayırlı olsun. güle güle kullanın.
Teşekkür ederim sağolasın :rendeer:hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kullanman dılegıyle
Sağol Fatihçim eyvallah :rendeer: valla sana aloooooooo demek aklımdan geçmedi değil aslında ama malum vakit mevhumu :sunny: ertesi gün gündüz göreve gircek olmam v.s :santa: neyse bir dahaki sefere diyelim artık :king: hem bellimi olur ege turu yapıcam diosun buraya uğrarsın mangalı burada yakarız artık :bounce:aga yeni mötür ün hayırlı olsun bence en iyi çinli markayı almışsın :cat:
ama keşke bana da alooooooo deseydin bak hazır sakarya dan da geçmişken sana bi mangal şekli yapardık sakarya nehri kıyısında hem yol tarifi daha sağlam olurdu bak metehan sana doğru düzgün yolu tarif edememiş:queen:
Eyvallah sağolasınal sana çin malı gitmiş vallahi tık demedinhayırlı olsun. güle güle kullanın.
Eyvallah teşekkür ederim sağolasın :rendeer:hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kullanman dılegıyle