Bir İstanbul Masalı 524 km

F54

aga yeni mötür ün hayırlı olsun bence en iyi çinli markayı almışsın :cat:
ama keşke bana da alooooooo deseydin bak hazır sakarya dan da geçmişken sana bi mangal şekli yapardık sakarya nehri kıyısında hem yol tarifi daha sağlam olurdu bak metehan sana doğru düzgün yolu tarif edememiş:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni motorun hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun.

ama keşke bana da alooooooo deseydin bak hazır sakarya dan da geçmişken sana bi mangal şekli yapardık sakarya nehri kıyısında hem yol tarifi daha sağlam olurdu bak metehan sana doğru düzgün yolu tarif edememiş:queen:

sen var yaaaaa,mangal falan deyip,sakarya nehirine iteleyip elemanın mötürü kapacan elinden demi:queen: zaten kütahyaya gidecem diye kaybomuş yolda garibim :)

çinde üretimi yapılan motorlara markasıyla itab etmek yerine çinli işte dionuz çin değil o salcano

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...bu arada salcona çin malımı yok kore filanmı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.kazasız belasız inş.

Adem çavuş nettin beyav...bekci kardeşliği bak üç bekci aynı topacta...egelim43 kıdemli seküritidir...onun her nöbetinde tcdd de bi tren kazası olur ne hikmetse:) bırakıyolar kontrolü abimize tabi :)
Eee kaza geliyorum demez üstelik nöbette Egelim 43 olsada farketmez aga:sunny: ama bizim kazalar geliyorum deyen cinsinden ne hikmetse ya kafaları çekip kapalı bariyere giriyor arabadakiler yada intihar ediyolar naparsın iş ekmek davası :sunny:

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

hayırlı olsun..çinli ile 500 km:cherry:japonların içine oturur şimdi:queen:
Sağolasın dostum :rendeer: evet haklısın japonu olupta oturduğu yerde oturanların bilhasa daha çok oturacaktır içine :queen:

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:36 ----------

En kral motor kendi motorundur hacı dayım..sana yakışır...oralarda iş ev arası kaç km olaki zaten..ben yerinde olsam bisikletle takılırdım...hem sağlık hem masraf açısından didim paşam...
Aynen valla elin CBR 600 den hayırlıdır emrindeki Salko :cat: bizim burada fena değil iş ev arası git gel 12 km ama iş ev arası gidip gelmeye mondim var :bounce: Salco tabelaları geçince uzun yollarda :cat: pisiklet olayını çok denedikde olmadı be ağa totoşta tahribat yapıyür :queen:

hayırlı olsun. ne kadar yakıt masrafınız oldu?
Sağolun geldiğimde tekrar aynı seviyede fulledim depoyu 55 TL aldı 10 da Bozüyükten aldığım benzini sayarsak 65 TL gibi bi yakıt sarfiyatı var 524 km de oda kmde 12.4 kuruş yapıyor :cat: Litre bazında ise yaklaşık 100 kmde 2.5 Litre civarı :cat:
@adem80 sağolasın dostum :rendeer:

hayırlı uğurlu olsun tekrardan ahmet abi Allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın nice uzun kmler yapman dileğiyle
bu arada camıaya bir salcanocu daha katıldı :p :p :p

Kardeşim gene milletin aklına Senin motoru sokup piyasayı artırma çabasına girmişsin bırak bu işleri :queen: Olum Bak Gİtttt :p

Abim Şaka biryana on numara motordur. Hayrını görürsün merak etme.

:) Abi fatih senindemi aklına soktu salcanoyu :mrgreen: Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim. Ybr alacakken son anda salcanoya döndüm.Gittim sıfır wolf aldım.Şuanda 2000 km civarı oldu.Hiçbir problem yaşamadım.Şimdide diyorum iyiki almışım.

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...bu arada salcona çin malımı yok kore filanmı?

yok kardeş çin malı çinde ybrnin yapıldığı jianshe fabrikasının kendi malı

Kardeşim gene milletin aklına Senin motoru sokup piyasayı artırma çabasına girmişsin bırak bu işleri :queen: Olum Bak Gİtttt :p

Abim Şaka biryana on numara motordur. Hayrını görürsün merak etme.

mehmet kanka gidiyorum zaten görüyon hiç yerimde durmuyom her hafta bir yerlerdeyim :p

:) Abi fatih senindemi aklına soktu salcanoyu :mrgreen: Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim. Ybr alacakken son anda salcanoya döndüm.Gittim sıfır wolf aldım.Şuanda 2000 km civarı oldu.Hiçbir problem yaşamadım.Şimdide diyorum iyiki almışım.

la meriç kötü mü ettim aldırdım arkamdan her dk dua ediyon :p :p :p

hayırlı uğurlu olsun tekrardan ahmet abi Allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın nice uzun kmler yapman dileğiyle
bu arada camıaya bir salcanocu daha katıldı :p :p :p
Eyvallah Fatihçim sağolasın sayende aklın yolunun bir olduğunu yeniden öğrendik sağolasın :rendeer:

al sana çin malı gitmiş vallahi tık demedin :) hayırlı olsun. güle güle kullanın.
Sağol dostum eyvallah :rendeer:

---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:31 ----------

hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kullanman dılegıyle
Teşekkür ederim sağolasın :rendeer:

---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

Sağol Fatihçim eyvallah :rendeer: valla sana aloooooooo demek aklımdan geçmedi değil aslında ama malum vakit mevhumu :sunny: ertesi gün gündüz göreve gircek olmam v.s :santa: neyse bir dahaki sefere diyelim artık :king: hem bellimi olur ege turu yapıcam diosun buraya uğrarsın mangalı burada yakarız artık :bounce:

güle güle kullanın, hayırlı olsun... :) güzel gezi olmuş. ancak okunaklı olmadığından çok yordu okurken

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar