arka sinyallerin büyük olmasını hem görünürlük hem de tasarım bütünlüğü için istemiştim
kalın bir kuyruğa sahip 600f'e minicik sinyalleri yakıştıramıyorum pek.
aslında şeytan git rizoma zero sinyal siparişi geç diyo ama çok pahalı![]()
Milli aksesuarlarımız mavi boncuk ve maaşallah yazısını görememenin tedirginliğini yaşamaktayım. mutlaka eklenmeli![]()

yılan derisi olan koltuğu görmek isterdim fakat çok fazla iddalıydı
Sana tavsiyem onun yerine Sarı dikişli güzel derili bir koltuk yaptırmandır en azından yılan derisi kadar iddası olmaz ve sırıtmaz..
Buyur örnek burada ferrari yeni aracında böyle bir döşeme kullanmış ..ayrıca corvette te kırmızı dikişi aracının koltuklerında kullanmış bence güzel bir fikir ..koltuğuda tamamlamak istersen güzel bir aksesuar ben bile düşünmeye başladım benim motora mavi dikişleri...
![]()
![]()
benim motorumda bu.. ve benimkinede mavi dikişlerin harika durucağını düşünüyorum
![]()
Arkadaşlar sinyalimi tamir ettim. 19 mayıs günü tatil olduğu için gün ışığında kısmetse fotoğraf çalışmasını yapıp paylaşacağım.
becerebilirsem egzos sesini de içeren bi video çekeceğim.
motorla bir süre gez devirli bir şekilde motor torkunu alsın biraz durduğunda sesini çek en güzel ses o zaman çıkar :cat:
Hocam nolur bana su koyu kismi bi acar misin?
Daha oncede duydum nedir bu motorun torkunu almasi?
Egzost isindiktan sonra esneyip mekanik resonans frekansi arttigi icin daha iyi yanki yapar bunun icinde daha tok ses cikarir bunu mu kast etmeye calisiyorsunuz yoksa.:cherry:
benim egsoz karbon olduğu için diğerleri kadar ısınmıyor
yani şöyle diim motorla bütün gün gezsem ama motoru düzgün bir şekilde kullanmazsam devirsiz bir şekilde aynı sesi vermiyor veya istikrarsız kullandığımdada aynı şekilde ses vermiyor
ama yarım saat motoru yüksek tork verdiği devirlerde gideyim 5in altına inmeden o zaman daha farklı ses veriyor
gerçi benim egsoz içerisindeki elyafın bir kısmı yok eskimiş durumda bir ara elden geçireceğim onuda hem elyaf kısmını hemde dış tüpteki carbon üzerinde bulunan vernik tabakasını![]()
Egzosun son tupu karbondur, ara boru ve manifold cikislari degil.
Motor giderken hep ayni sicaklikta calismaz, devirlenince guzel ses vermesinin sebebi motorun ic sicakliginin artmasi tabi manifold cikisi ve araboru esner ve genisler.Motor ne kadar isinirsa sesi o kadar "guzel" tok cikar.
Illa en iyi sesi alicam diyosan egzosdan, zengin karisimla calisan motoru full gaz kullan 10 dakika sonra bostayken bi ara gazi ver bakalim redline a kadar.:cherry: Kompresore bindigi anda alev atar dikkat.:cherry::cherry:
Yikarsin ortaligi.:bounce:
bunu öğrendiğim iyi oldu
ama benim motorda alev atması için zengin karışıma pek gerek olmuyor elyaf yapısı artık zarar görmüş olduğu için yine atıyor
arkaya bir garaj yapayım önce kendime sonra içindeki elyaf yapıyı yenileyecem dediğim gibi :cat: