Bir Honda CBR600f Modifiye Öyküsü...

eksoza hasta oldum yaa :) kesınlıkle yuksek devırde falan vıdeosunu ıstıyorum nasıl cekersın bılmem emir abı :D

senin sinyallerden kaynaklanıyor o muhabbet :) bendeki artcılar hep yüksek topuklu ama aynalarım mini :p

arka sinyallerin büyük olmasını hem görünürlük hem de tasarım bütünlüğü için istemiştim :(

kalın bir kuyruğa sahip 600f'e minicik sinyalleri yakıştıramıyorum pek.
aslında şeytan git rizoma zero sinyal siparişi geç diyo ama çok pahalı :(

Motor zaten çirkin bir motor.
Birde sen oynamışsın daha çirkin olmuş.
Sen üçe beşe bakma sat bunu :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
şakka :D

arka sinyallerin büyük olmasını hem görünürlük hem de tasarım bütünlüğü için istemiştim :(

kalın bir kuyruğa sahip 600f'e minicik sinyalleri yakıştıramıyorum pek.
aslında şeytan git rizoma zero sinyal siparişi geç diyo ama çok pahalı :(

yok yok ufak sinyal yakışıyor merak etme üstüne birde led stop lambası yaparsan dadından yinmez bence :mrgreen:

yılan derisi olan koltuğu görmek isterdim fakat çok fazla iddalıydı

Sana tavsiyem onun yerine Sarı dikişli güzel derili bir koltuk yaptırmandır en azından yılan derisi kadar iddası olmaz ve sırıtmaz..

Buyur örnek burada ferrari yeni aracında böyle bir döşeme kullanmış ..ayrıca corvette te kırmızı dikişi aracının koltuklerında kullanmış bence güzel bir fikir ..koltuğuda tamamlamak istersen güzel bir aksesuar ben bile düşünmeye başladım benim motora mavi dikişleri...

mansorysiracusa03454966.jpg

D51D214A9255429BB544B390070447A8.jpg

benim motorumda bu.. ve benimkinede mavi dikişlerin harika durucağını düşünüyorum
fa58f95c.jpg

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Milli aksesuarlarımız mavi boncuk ve maaşallah yazısını görememenin tedirginliğini yaşamaktayım. mutlaka eklenmeli :p

arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınıza. koltuk döşemesi için çok içime sinen bir alternatif bulamazsam şimdilik bir şey yapmamayı düşünüyorum. belki dediğiniz gibi selenin kenarlarına renkli bir şerit çekilebilir, dikiş izi şeklinde bir hava verilebilir.

Milli aksesuarlarımız mavi boncuk ve maaşallah yazısını görememenin tedirginliğini yaşamaktayım. mutlaka eklenmeli :p

Hocam hiç tedirgin olma:) Cevşenimiz ve nazarlığımız gidonda mevcut :cat:

sat şunu bana :) vallaa bak :D yada video çek abi yaa :D kuru kuru topice bakıyoruz hee :D

yılan derisi olan koltuğu görmek isterdim fakat çok fazla iddalıydı

Sana tavsiyem onun yerine Sarı dikişli güzel derili bir koltuk yaptırmandır en azından yılan derisi kadar iddası olmaz ve sırıtmaz..

Buyur örnek burada ferrari yeni aracında böyle bir döşeme kullanmış ..ayrıca corvette te kırmızı dikişi aracının koltuklerında kullanmış bence güzel bir fikir ..koltuğuda tamamlamak istersen güzel bir aksesuar ben bile düşünmeye başladım benim motora mavi dikişleri...

mansorysiracusa03454966.jpg

D51D214A9255429BB544B390070447A8.jpg

benim motorumda bu.. ve benimkinede mavi dikişlerin harika durucağını düşünüyorum
fa58f95c.jpg

yeni sele derisi yaptırırsan sarı dikişli olsun egsoz ve jantlarla birbirini tamamlıycana inanıyorum son halini ne zaman görcez?

Arkadaşlar sinyalimi tamir ettim. 19 mayıs günü tatil olduğu için gün ışığında kısmetse fotoğraf çalışmasını yapıp paylaşacağım.
becerebilirsem egzos sesini de içeren bi video çekeceğim.

Arkadaşlar sinyalimi tamir ettim. 19 mayıs günü tatil olduğu için gün ışığında kısmetse fotoğraf çalışmasını yapıp paylaşacağım.
becerebilirsem egzos sesini de içeren bi video çekeceğim.

motorla bir süre gez devirli bir şekilde motor torkunu alsın biraz durduğunda sesini çek en güzel ses o zaman çıkar :cat:

motorla bir süre gez devirli bir şekilde motor torkunu alsın biraz durduğunda sesini çek en güzel ses o zaman çıkar :cat:

Hocam nolur bana su koyu kismi bi acar misin?
Daha oncede duydum nedir bu motorun torkunu almasi?

Egzost isindiktan sonra esneyip mekanik resonans frekansi arttigi icin daha iyi yanki yapar bunun icinde daha tok ses cikarir bunu mu kast etmeye calisiyorsunuz yoksa.:cherry:

Hocam nolur bana su koyu kismi bi acar misin?
Daha oncede duydum nedir bu motorun torkunu almasi?

Egzost isindiktan sonra esneyip mekanik resonans frekansi arttigi icin daha iyi yanki yapar bunun icinde daha tok ses cikarir bunu mu kast etmeye calisiyorsunuz yoksa.:cherry:

benim egsoz karbon olduğu için diğerleri kadar ısınmıyor

yani şöyle diim motorla bütün gün gezsem ama motoru düzgün bir şekilde kullanmazsam devirsiz bir şekilde aynı sesi vermiyor veya istikrarsız kullandığımdada aynı şekilde ses vermiyor

ama yarım saat motoru yüksek tork verdiği devirlerde gideyim 5in altına inmeden o zaman daha farklı ses veriyor

gerçi benim egsoz içerisindeki elyafın bir kısmı yok eskimiş durumda bir ara elden geçireceğim onuda hem elyaf kısmını hemde dış tüpteki carbon üzerinde bulunan vernik tabakasını :)

benim egsoz karbon olduğu için diğerleri kadar ısınmıyor

yani şöyle diim motorla bütün gün gezsem ama motoru düzgün bir şekilde kullanmazsam devirsiz bir şekilde aynı sesi vermiyor veya istikrarsız kullandığımdada aynı şekilde ses vermiyor

ama yarım saat motoru yüksek tork verdiği devirlerde gideyim 5in altına inmeden o zaman daha farklı ses veriyor

gerçi benim egsoz içerisindeki elyafın bir kısmı yok eskimiş durumda bir ara elden geçireceğim onuda hem elyaf kısmını hemde dış tüpteki carbon üzerinde bulunan vernik tabakasını :)

Egzosun son tupu karbondur, ara boru ve manifold cikislari degil.
Motor giderken hep ayni sicaklikta calismaz, devirlenince guzel ses vermesinin sebebi motorun ic sicakliginin artmasi tabi manifold cikisi ve araboru esner ve genisler.Motor ne kadar isinirsa sesi o kadar "guzel" tok cikar.

Illa en iyi sesi alicam diyosan egzosdan, zengin karisimla calisan motoru full gaz kullan 10 dakika sonra bostayken bi ara gazi ver bakalim redline a kadar.:cherry: Kompresore bindigi anda alev atar dikkat.:cherry::cherry:

Yikarsin ortaligi.:bounce:

Egzosun son tupu karbondur, ara boru ve manifold cikislari degil.
Motor giderken hep ayni sicaklikta calismaz, devirlenince guzel ses vermesinin sebebi motorun ic sicakliginin artmasi tabi manifold cikisi ve araboru esner ve genisler.Motor ne kadar isinirsa sesi o kadar "guzel" tok cikar.

Illa en iyi sesi alicam diyosan egzosdan, zengin karisimla calisan motoru full gaz kullan 10 dakika sonra bostayken bi ara gazi ver bakalim redline a kadar.:cherry: Kompresore bindigi anda alev atar dikkat.:cherry::cherry:

Yikarsin ortaligi.:bounce:

bunu öğrendiğim iyi oldu
ama benim motorda alev atması için zengin karışıma pek gerek olmuyor elyaf yapısı artık zarar görmüş olduğu için yine atıyor

arkaya bir garaj yapayım önce kendime sonra içindeki elyaf yapıyı yenileyecem dediğim gibi :cat:

bunu öğrendiğim iyi oldu
ama benim motorda alev atması için zengin karışıma pek gerek olmuyor elyaf yapısı artık zarar görmüş olduğu için yine atıyor

arkaya bir garaj yapayım önce kendime sonra içindeki elyaf yapıyı yenileyecem dediğim gibi :cat:

Kuru duzen en iyisi.

Metal olur egzos dedigin alev atinca ucu turuncu olur karanlikta parlar yeni gelin gibi parildayarak dolasirsin.:cherry::p

Alev atmasi katalizor ve buji icin hayra alamet degil yalniz haberin olsun.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar