Bu forum camiasindaki bazi arkadaslar ust perdeden karsi tarafin secimlerini her zaman yanlis gorecek sekilde konusuyolar nedense, burada kardesce ve paylasimci bir topluluk olmamiz gerekir. Cogunuzun yasi benden buyuk, saygi gosteririm, ama halden anlamak da bir olgunluktur.
Sanal dilencilik gibi bir amacim yok, yardimci olan bir arkadas cikar, cope gidecek sey de benim isime yaramis olur diye dusundum. Ama demekki hata etmisim. Iki aya 2000tl borcum var onu kapaticam, sonra rahatim. Bu demek olmuyo ki o iki ay icin motorumu satayim, 250lik motorumu caldilar ben de artik makineye geceyim hevesimi alinca satarim diye cc buyuttum, gayet de memnunum tercihimden, tam aradigim seymis binlik. Sadece okula giderken surucem uzun yola cikmiycam, hic bir seyine param yetmiyo bana bagisda bulunun falan da demedim ki, hesabimi kitabimi yaptim ben de kendime gore. 5-6 aya 10.000km yapan bir insan olarak icmeye ayranimin olmadigini, o parayi da motora yatirdigimi sizlere gururla soylerim
Yardimci olmaya calisan abilerime tesekkur ederim sayenizde bu forumlara girerken zevk aliyorum, ve ustalardan cok sizden okuduklarima guveniyorum, ama bu konuda da cevabimi aldim, kendi yaginda kavrulacak demekki insan. Garip seydir ya, bi kovmadiklari kaldi pis fakir diye

tabi burjuva arkadaslarimiz bilmez o yavas yavas motor buyutme heyecanini, hevesle para biriktirme hissini. Neyse gun gelir onlar da empati kurmayi ogrenirler, her insan farkli zamanda piser, bazilarinin hazimsizliklarina vermek gerek saldirgan tavirlari.