Bir hayrina bana lastik versin

Beyler bu aralar butcem cok cok diplerde, ama yinede mecburen motora binip okula falan gidiyorum, ancak onun benzinine falan para ayiriyorum. Binlik niye aldin paran yoksa demeyin, aldik iste, onun borcu yuzunden zorlaniyorum gerci bu aralar.

Sorunum su ki, motorun lastiginin celik telleri cikti artik, alet seridin icinde bi saga bi sola geziyo, bayir asagi butun yolu kaya kaya iniyorum ama gidip 700 liraya michelin lastik alabilecek durumum da yok. Elinde 190 / 17 ebatlarinda lastik olan varsa, sertlesmis, eskimis hic onemi yok, hayrina bana verirseniz cok cok cok memnun olurum :D

Yada bi kac hafta icinde lastik degistiricem eskileri verebilirim diyeninkine de kabulumdur.

geçen gün birinden çıkartmıtım ben 180 70 17 ,

tellerine kadar değil belki ama en azından 2..3 ay sıkıştırmaan kaydırmadan kullanılabilir sanırım,
yarın sabah bakar bilgi veririm,,,

fakat geip alman gerekebilir..

bende aynı sıkıntıdan muzdaribim 110/90-17 lastik ya da yakın lastik arıyorum

bende aynı sıkıntıdan muzdaribim 110/90-17 lastik ya da yakın lastik arıyorum

TAM EBADI HATIRLAMIYRUM AMA sanada 40 liradan verebilirim,
ŞAMRELLİ LASTİK ama,
sıfır ayarında sorunsuz sıkıntısız,
40 liraya saydım yeni lastiği takarken,
50 km motordan söküldü,,,

çıkma pist lastikleri satıyorlarmış uygun fiyata. düzgün buluna biliyormuş galba 200 300 e bir araştırın isterseniz

hazır böle bi yer acılmış...banada 110*90*18 yada 110*80*18 lastık lazımdı üyedaşlar :) saygılay sevgiler selamlar

beyler hayrına varsa böyle 2005 2006 eskı kasa cbr 125 dağılan felan gitsin yeter 20 ilede gezerim verebilir ford araba aldım borcu yuzunden motora para kalmadı bıde benzın var tabi motosiklet gıtsın yeter hiç önemi yok yılın please.

Borcunu ödemekte zorlanıyorsan motosikletini satabilirsin kardeş. Sanal dilenciliğin lüzmu yok.

Borcunu ödemekte zorlanıyorsan motosikletini satabilirsin kardeş. Sanal dilenciliğin lüzmu yok.

bu yazıdan sonra bu denilebilir diye düşünüyorum. üslup biraz sert, ama konu ofsayt.

konuyu açan arkadaşa diyecek bir şeyim, iyi veya kötü niyetlidir ilgilendirmiyor.
125cc motorumun lastik sorunu var keşke biraz daha bilgi olsaydı da ilk ekipmanları alıp, 2. el 100cc ile başlasaydım.

işte bu olmadı...

hani bi söz vardır; birinin degersizi bi başkasının degerlisidir diye.

arkadaş motorsiklet tutkunu,onsuz yapamıyor.ama hayat işte herkesın herzaman cebınde parası olmayabılıyor.bunu böyle hor görmenın bı anlamı yok.yardımın olmayacaksada eleştiri yapmanada gerek yoktu bence.

bende kask mont eldiven dizlik hepsi sadece motorum yok şuan. hayrına 50 cc 100 cc 500 cc 250 cc farketmez elinizde fazla varsa kabul edebilirim
motor aldığımda tekrar iade ederim:bounce:

buralar hep değerlenir.

ben demiştim, konu tuttu. :)
120-70-15 var mı? paralı parasız. fotoğraf varsa iyi olur :)
chopper motosiklete takıcam, alçak sele denemesi için, o yüzden durumu pek önemli değil.

130-70-15 de olur.
130-90-15 den daha küçük olsunda

Son düzenleme:
Ayranı yok içmeye taht-ı revanla gider s*çmaya derler bizim buralarda. Motosikleti satıp daha uygun bir motosiklet alabilir. Okula gidip gelmekse tek derdi küçük cc bi scooter'da gayet işini görür. Hem üstüne para kalır. Hemde yakıttan tasarruf eder.Mantıklı olalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar