- Konu Yazar
slm arkadaşlar öncelikle asıl gezim bu değildi forumdada belirttiğim gibi 24.04.2011 gündoğmuş uçansu gezisiydi ancak katılan olmadı bende ısparta eğirdirde bulunan bir arkadaşım var ramazan abi onun yanına gideyim dedim hemde biraz tur atayım motorla dedim birde hiç durmadan ne kadar dayanacak dedim benim canavar yani asıl amaç gezmeden ziyade devamlı motor sürmekti tabi hava durumuda bir kötü bir iyi diyordu ama ben dinlemedim ve çıktım yola
sabah 7:00 civarı hazırlandım çıkmam 7:20 yi flan buldu ve gezimiz başladı rotam bu şekilde öncelikle belirteyim
buda benim canavar
ve km mizi çekiyoruz çıkmadan
bu arada ısparta yoluna kadar resim çekmedim bu kareler ısparta yolundan
burasıda baraj gölü adını hatırlayamadım
yoldan güzel bir yeşillik
ve ramazan abi ile karşılaştık o ve motorlarımız
resimlere devam
ramazan abi ve ben
yol üstünde tedaşın elektrik santrali elektrik üretiyorlar tabi eski günleri yok eskiden çok güzelmiş burası şuan sanki harabe gibi ama kullanılıyor bu arada hala
devam resme
burası bir göl ismini ramazan abi demiştide unuttum ama eğirdir gölüyle arada kanak yardımıyla birleşiyor
burasıda ramazan hocanın köyündeki lokantadan
burasıda çay ocağından
motorlarımız
burasıda köyde bulunan piknik alanından çok güzel biryer
ve hocamdan ayrılmadan önce son bir foto alıyorum
beni karşılayıp ve benimle ilgilendiği içinde çok çok teşekkür ederim herşey için teşekkür ederim
ve eğirdir e geliyoruz
eğirdir gölünden manzaralar
birazda yoldan alalım
ve yolun devamında bizi kalabalık bir bulutlar bekliyor
ve artık yollar ıslak yağışın olduğu belli karda var zaten yollarda havada baya soğudu nedense
ve 1825 metre yüksekteyiz
ve yağış okadar fazlalaştı ki kendimi petrole atıyorum sağolsunlar hemen bana çay ikram ettiler içtik onlarıda çekmesem ayıp olurdu değil mi
ve yağıştan kurtulup güneşin tadına bakıyordum ki yol kenarında bir grup motorcu gördüm ve hemen durdum yanlarında onlarda yağmura denk gelmişler durup dinleniyorlarmış ve çekirdek çitliyorlardı
ayrılmadan motorlarla bir foto daha en son
ve artık ondan sonra avsallarda bir arkadaşın yanınada saptım 10-15 dk ama orada foto çekmedim kendisi çekilmeyi fazla sevmiyorda
ve en son geldiğimde km de gösteren
ve son kez motorum
ve motorum beni çok sevindirdi bu gezide tık demedi hiç ve ortalama 85-90 km hızlarda seyrettim yolu özellikle ısparta ve akseki yolundaki rampaları 4-5 sıyırması yok mu özellikle 15 lik dişli olmasına rağmen
bu arada resimlerin az olmasıda havanın bozuk olmasından kaynaklanıyor idare edin artık hepinize iyi sürüşler
buda benim canavar
ve km mizi çekiyoruz çıkmadan
bu arada ısparta yoluna kadar resim çekmedim bu kareler ısparta yolundan
burasıda baraj gölü adını hatırlayamadım
yoldan güzel bir yeşillik
ve ramazan abi ile karşılaştık o ve motorlarımız
resimlere devam
ramazan abi ve ben
yol üstünde tedaşın elektrik santrali elektrik üretiyorlar tabi eski günleri yok eskiden çok güzelmiş burası şuan sanki harabe gibi ama kullanılıyor bu arada hala
devam resme
burası bir göl ismini ramazan abi demiştide unuttum ama eğirdir gölüyle arada kanak yardımıyla birleşiyor
burasıda ramazan hocanın köyündeki lokantadan
burasıda çay ocağından
motorlarımız
burasıda köyde bulunan piknik alanından çok güzel biryer
ve hocamdan ayrılmadan önce son bir foto alıyorum
beni karşılayıp ve benimle ilgilendiği içinde çok çok teşekkür ederim herşey için teşekkür ederim
ve eğirdir e geliyoruz
eğirdir gölünden manzaralar
birazda yoldan alalım
ve yolun devamında bizi kalabalık bir bulutlar bekliyor
ve artık yollar ıslak yağışın olduğu belli karda var zaten yollarda havada baya soğudu nedense
ve 1825 metre yüksekteyiz
ve yağış okadar fazlalaştı ki kendimi petrole atıyorum sağolsunlar hemen bana çay ikram ettiler içtik onlarıda çekmesem ayıp olurdu değil mi
ve yağıştan kurtulup güneşin tadına bakıyordum ki yol kenarında bir grup motorcu gördüm ve hemen durdum yanlarında onlarda yağmura denk gelmişler durup dinleniyorlarmış ve çekirdek çitliyorlardı
ayrılmadan motorlarla bir foto daha en son
ve artık ondan sonra avsallarda bir arkadaşın yanınada saptım 10-15 dk ama orada foto çekmedim kendisi çekilmeyi fazla sevmiyorda
ve en son geldiğimde km de gösteren
ve son kez motorum
ve motorum beni çok sevindirdi bu gezide tık demedi hiç ve ortalama 85-90 km hızlarda seyrettim yolu özellikle ısparta ve akseki yolundaki rampaları 4-5 sıyırması yok mu özellikle 15 lik dişli olmasına rağmen
bu arada resimlerin az olmasıda havanın bozuk olmasından kaynaklanıyor idare edin artık hepinize iyi sürüşler