bir günde 900-1000 km yapılabilir mi? veya 16 saatte max kaç km yapılabilir?

Tel jant olduğu için haliyle şambrelli lastik. Yanıma ön ve arka yedek iç lastik almıştım. Motor 20k lerde iken arkadaşım lastikler çatlamaya başlamış diye uyarmıştı. 26k de servise girdiğimde usta da çatlaklar çok fazla diye uyardı. Değiştirmek için lastikçiye gittiğimde bana normal şartlarda lastiğin ömrünün 15k olduğunu nasıl 26k yaptığıma hayret ettiğini söyledi. Lastiğin dişleri azalmış olsa da kauçuk olarak hala esnek bu yolu yapar dedi. Yol öncesi OMM kapalı alan eğitimine katıldım. Orada lastikler iyi performans verince değiştirmek vazgeçtim bütçe için. Yolun son kesimi otobanda 150 üstü gittim. Ertesi sabah motorda göz ile kontrol yaparken lastiğin kaplamasından bir baklanın kopmuş olduğunu gördük. Karkas üzerinde gelmişim. Sonrasında ise asıl büyük sıkıntı oldu. Güneydoğu ve Doğu Anadolu da bu ölçüde lastik yok. Sağ olsun Karayol Lastik Antalya Uğur Abi otobüse çıkma lastik verdi de onu takarak Antalya'ya kadar gittim. Ben gidene kadar istediğim lastiği getirdi ve orada taktık. Ama lastik için Antep'te fazladan 1 gün kaldım.

Gezilerim ve lastik ile ilgili resimler instagram: machairodon

Daha önce hiç lastiğiniz patladı mı ? Patladıysa kendiniz rahatça değiştirebildiniz mi ?

F54

ybr ile bi günde en uzun 810 km yaptım
nc 700 le 980 km yaptım yaklaşık 15 saat sürdü
fakat çok yorucu oluyor günde 750 yi geçince bence risk fazla olmaya başlıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar