Bir gün birisi bu kamera ile çekim merakı yüzünden çok pis dayak yicek. HAYIRLISI!

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Bu kişinin 2,3 tane daha benzer videosu var. Birinde trafikte duran bayan sürücüye tehditler savuruyor, diğerinde bir elemana atar gider yapıyor...

Kendisini yeşil sahaların Emre Belezoğlu'suna benzetiyorum. :)

savunulacak bir yeri yokki,önüme kırdı diyor da arada 30 mt var ve hızıda yavaş,solla geç.
2. adamın hatası sağdan girenlere saygısızlık soldan dalıp giriyor ama motoru da sıkıştırma durumu görmedim açıkçası...

Alttan almayı insalıgını unutmuş bir yaratık bu arkadaş.Birgü elbet sağlam birilerine denk gelirde birdaha sokağa bile çıkmaya tövbe eder

acaba bu gibi beyninin üzerine oturan andavallar gerçekten de hayati tehlikesi olan bir durum ile karşılaşacak olursa ne yapacak çok merak ediyorum. Trafik bu her türlü insan var, o an dikkati dağınıktır veya başka bir şeye odaklanmıştır yani bu şekilde bir tepki daha sonrasında o sürücünün motorsiklet kullanıcılarına tepkisini değiştirebilir. Şahsen bana İstanbul trafiğinde çoğu zaman yer veriyorlar hele ki yağışlı havalarda..

Aynen usta benim şu an motorum yok daha alamadım ev ile iş arası bisiklet kullanıyorum bana arabalar motorlar hep yol veriyor.Hatta şirinevler e5 de emniyet şeridindeyim yorulmuşum zor nefes alıyorum arkama 3 4 tane motorcu dizilmiş adamların sesi çıkmıyor kornaya bile basmadılar zaten ilerde ben yanyoldan kuleliye girdim adamlar gazladı Allah onlardan razı olsun!

o motorun gidonunu ona monte ederler bu gun yarin, arkadas iyi hos seviyoruz bu felsefeyide, bu odun resmen yokmu beni miken derdinde trafikte dolasiyor.

Bu elemanın 3-5 videosu daha var böyle.
Kanalına bakarsanız görürsünüz.
Yalnız gerçekten çok şanslı herif. Tabi sadece çok sanslı olduğu videoları yüklüyor olma ihtimali de var.
Umarım g*tünü kesmezler bir gün

DKN

motorcunun dostu araba kullananlardır. bunu anlayıp onlarla daha iyi geçinmesi gerek

Motosikleti
BWS 100
muha.gif

Bir gün bir takarlar, o zaman görür. Motosiklet farkındalık olayını çok yanlış anlamış bu.

"Yollar babamın malı, herkes bana yol verecek!" mantığına sahip kişileri kınıyorum. Madem süremiyorsun şu aleti, gidipte sağa sola atar yapma bari kardeşim. Ayıp yani...

Benim anlayamadıgım....örneğin bu tür videolardan biri haberlere çıksa....bir taraf şikayetçi olmasa dahi bu tür konular hakkında yasal işlem başlatılabilir mi?

Adamın atarlanmasına bişey demem de trafikte kavas çok, önüne atlayan araba yumuşatmaya çalışacağına kendisi yavaşlasa motorcunun arkasından o sapağa girse olmaz mı? (kanunen de yapması gereken o dünyanın hiç bir yerinde böyle başkasının önünü kesip tek şeritli yola kafa sokmak diye bişey yok)

Edit: Resim de ekleyeyim de gözüksün yok böyle bi şerit değiştirme. Adam en soldan en sağa girmiş oda 50 metre içerisinde.

2gQbdv.jpg

Son düzenleme:
birgün birisini bu sürücüyü döverken görürsem motorumdan inip yardım ederim :D

kamerayı takan mynet'e çıkacağını zannediyor.

milletin güldüğü bir espriyi arka arkaya 10 kere yapar gibi..

Motosikleti
Pancar Motoru
Söyleyecek söz bulamıyorum, şaka gibi. Kendini ambulans sanıyor, tedavi şart.

hsk

Bu yine aynı kişi çok fazla takılıyor Allah Sonunu hayır ETSİN...!!!

8 yıldır motora biniyorum , motorlı kuryeyim şuan benim ettiğim kavgayı kimse etmemiştir ama ben arabadayken denk gelirse ben bunu döverim

Yaw bu geçen gün de seni you-tube'a koyarım diyen dürücü değil mi ?
Büyük ihtimal bir vukuat olsun da çekip video ekleyeyim diye yapıyor bunları !
Evet çok yakında motosiklet üzerinde kamera kullanımına kısıtlama gelir zaten bir yönetmelikle...

Çevresinde adam yerine koyan yok herhalde dikkat çekmeye çalışıyor. Yolda falan denk gelen olursa insaniyet namına uyarsın, anlamazsa temiz bir dayak atıversin bir zahmet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar