Bir Gruba Dahil Olmak Istiyorum. Ltfn Yardim

arkadaşlar şaka bi yana hoşgeldin dostum bu topicde herkes özgür istediğini yazar sende kasmayacaksın kendini, adı üzerinde forum bu duygu vedüşünceleri paylaşıyoruz gebe sana inanmıyo olabilir (aslında bende inanmıyorum) oda olabilir ama mademki bu işe gönül verdin motorcu oldun aramıza hoş geldin rüzgarın bul olsun

17 de alınıyor ehliyet, aslında bende bilmiyordum açıkcası küçük bir umutla gitmiştim sürücü kursuna, zaten karakolda işlemler bitmeyecek diye çok korkmuştum.

Gabe ltfn yanlış anlama eğitim durumunu sana saldırı olsun diye sormadım sadece çok uzun seneler işlerde çalışmış, okul okumuş kimseler beni çok küçümsüyor. Bu yaşta insanlara rekabet yarattığımda sinirlenenler bile oluyor bni görünce. (o yüzden bütün işlerimi mümkün olduğu kadar internetten veya telefonla bağlıyorum. =))

Bu akşam bir toplantı varmı acaba yada istanbul (anadolu) yola çıkacak arkadaşlar varsa tanışmak isterim.

bur-k@' Alıntı:
mondial 110 sen ne biçim adamsın yawww aldığın ceza yetmemiş galiba :silent:

arkadasım çok ayıp ediyosunuz valla ben bu siteyi gezdikten sonra ehliyet aldım ehliyeti olmayan diger kullanıcıları da bu yonde etkilemek isterim gerçekten yaptıgın çok ayıp

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar