Bir Gruba Dahil Olmak Istiyorum. Ltfn Yardim

Hoşgeldin. :rendeer:
Yalnız burada grup diye bir mevhum yok. Birbirine yakın oturan arkadaşlar akşam üstleri toplanır ama vaktin olur gidersin ben geldim dersin katılırsın. Haftasonu gezileri için zaten tüm site birlikte hareket ediyor. Birde biz birbirimiz hiç bırakmadığımız için rtak buluşma noktalarına yakın oturan arkadaşlar birlikte gider ama bu onların kapalı grup oldupu anlamına gelmez.

hoş geldin kardeş
altında ki motor gerçekten güzel arkadaşlar resimlerini eklemeni istemişti hala buradamısın yoksa başlığı açıp sende gittin mi? geziler herkese açık illa şu motor gurbu gelecek diye bir şey yok bende geliyorum diyip gelmen yeterli. Motosiklet ailesinin bir parçası olabilirsen hem motor kullanmaktan hemde motosikletli olmaktan büyük zevk alacaksın yaşın çok genç daha çok bilgi sahibi olacaksın :)

obkavi' Alıntı:
17 yaşındasın
mecera sevmiyosun
çalışıyosun
barın var
harley kullanıyosun
ehliyetin yok
uzaylılar tarafından kaçırıldın
yemek diye ufacık hapları yutuyosun
tebrik ederim
:)

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

harfendaz' Alıntı:
hoşgeldin arkadaşım.millet niye hımm diyor.yoksa bir bildikleri mi var anlayamadım.

Millete "hmm" deme yasağı mı gelmişti de bizim haberimiz yok, ben de bunu anlayamadım. Herkesin kendisine ait bir düşüncesi olabilir, "hmmm" diyerek de düşünebilir, yorum da yapabilir öyle değil mi? Milletin özgür iradesine karışmayın yaw. Taş atmayın taş... Direk sorun. ("Superdude, niye hmm diyorsun, bir bildiğin mi var" diye sorsaydın ya. Böylesi antipatik oluyor kardeş) :rendeer:

Arkadaşlar macera sevmem demedimki ben size tabiki severim, 17 yasında ehliyet aliniyor hala, kendimi bildim bileli calişirim, motoru alabilmek için çok uğraştm hiç tatile çıkmadım yani dusunduğunuz gibi çalmadım =) altımdaki harikanın farkındayım ama fazla zorlamak istemiyorum çünkü rodajım bile açılmadı. 2 senelik motor tecrübem var ama sadece 1 aydır h-d kullandığım için kendimede güvenemiyorum.

Birde en yakın buluşma ne zaman pazar gününden sonra 2-3 hafta Istanbul dışında olacağım

ciddi bir sallama var yalnız, 17 yaşında harley var altında oss ye hazırlanıyor.

alice harikalar diyarında :) hayalgücünü takdir ettim genç..

ya insanlar boyle şeylere neden, nereden gerek duyuyorlar anlamış değilim. kompleks mi ilgi isteği mi nedir yani simdi bu yazdıklarının özü :) geçmiş olsun

Gabe çok üzüldüm böyle düşünmene ama tbi sende haklısın böyle olaylar oluyor. aslında bu açıklamayı yapmak zorunda değilim ama st josephte okuyorum. 5 senelik 4+1 sistem onun için bu sene össye hazırlanıyorum. Olayları bilmeden yorum yapma ltfn. www.sj.k12.tr den bulabilirsin beni Yiğit Yener ismim orda doğum tarihim yazıyor, sonra ETKİN dershanelerinin sitesinden kaydımı görebilirsn, en son olarakta HOGtr den Harley Owner lisansımı görebilirsn. Ltfen üşenmeden bunlara tek tek bak.

Arkadaşlar takdir ederki bana bir özür borçlusun.
İstanbulda oturuyorum bende, yine bana inanmazsan birgün beraber sürelim.

unutmadan Gabe arkadaşım eğitim durumunu öğrenmek istiyorum yanlış anlamazsan

Son düzenleme:
hoşgeldın dostum. Bu sitede hoş vakıt gecırecegıne ınanıyorum şahsen ben gunde 3 saat bulunmazsam sıtede gece uyuyamıyorum. illa arastıracagım sonuna kadar. burde untmadan hastalık yapıyor haberın olsun.

Valdemort çok haklısın şimdi ofisteym outlooktan fazla buraya bakıyorum. Patron dalcak bana birazdan allahtan ekran duvara çevrili

obkavi' Alıntı:
17 yaşındasın
mecera sevmiyosun
çalışıyosun
barın var
harley kullanıyosun
ehliyetin yok
uzaylılar tarafından kaçırıldın
yemek diye ufacık hapları yutuyosun
tebrik ederim
:)

bütün dünyayı kaçırmış .bneler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walla biz istemeyiz seni harleyler zaman içinde meme yapıyomuş...harleyi sat al bi çin motoru katılırsın ozaman...

hoş geldin:rendeer:
bu senen biraz yogun gececek ama vakit bulduğun sürece gezilere gel, toplu sürüş kurallarına uyman, kask takıp montunu da giymiş olman ve temiz bir yüreğinin olması her şeye yeter de artar, işte o durumda sana tüm kapılar açıktır!
önümüzde süper bir iznik gezisi var oraya bekleriz, böylece ilk geziden daha nasıl havaya ucuyormuş mekanlar görmüş olursun!:cat: -umuyorum ehliyet sorunun da yoktur tabiki!-
tekrar aramıza hoş geldin....

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16060 iznik gezisi ile ilgili her seyi buradan öğrenebilir eğer katılmak istiyorsan buraya yazıp listeye eklenebilirsin!

mondial 110 sen ne biçim adamsın yawww aldığın ceza yetmemiş galiba :silent:

Imhoff' Alıntı:
Gabe çok üzüldüm böyle düşünmene ama tbi sende haklısın böyle olaylar oluyor. aslında bu açıklamayı yapmak zorunda değilim ama st josephte okuyorum. 5 senelik 4+1 sistem onun için bu sene össye hazırlanıyorum. Olayları bilmeden yorum yapma ltfn. www.sj.k12.tr den bulabilirsin beni Yiğit Yener ismim orda doğum tarihim yazıyor, sonra ETKİN dershanelerinin sitesinden kaydımı görebilirsn, en son olarakta HOGtr den Harley Owner lisansımı görebilirsn. Ltfen üşenmeden bunlara tek tek bak.

Arkadaşlar takdir ederki bana bir özür borçlusun.
İstanbulda oturuyorum bende, yine bana inanmazsan birgün beraber sürelim.

unutmadan Gabe arkadaşım eğitim durumunu öğrenmek istiyorum yanlış anlamazsan

liseyi teknik lise okudum, kredi sistemdi. 3+1 ve ortaokulda hazırlıkla beraber senle aynı orta öğretimi almış durumdayım sanırım. sonra marmara universitesi bilgisayar programcılık bolumunden mezunum. bılgısayar programcısıyım, aynı zamanda profesyonel olarak grafik ve tasarım işleri yapıyorum programlamanın yanında. şu an acık ogr. 3. sınıfı da sayarsak 2 üniversite de birden okuyorum. bilgisayar mühendisliği 3. sınıf da diğer okulum.

eğitim seviyem bu, ama ogretim seviyem konusunda bunlar yardımcı olmayacaktır. tanışalım sohbet edelim, nasıl biri olduguma kendin karar verirsin.

bakmadım dediklerine ama dogru olabileceğine inanıyorum. ama surası da bir gerçek ki senin yaşında, ne kadar çalışırsan çalış harley almak imkansıza yakın bir şeydir... harley davidson alabilecek paran var şeklinde ayıralım istersen. çünkü senin yaşlarında ben de epey tecrübeli bir çalışandım. kesinlikle harley parası kazanamadım/ kazanan da göremedim. Kennedy ve Adnan Menderes kolejdeyken yaz tatillerinde dediğin paraları kazanan iki adam bildiğim kadarıyla :) şartlar başka olabilir belki. herşeyi bir kenara bırakalım, 17 yaşında ehliyet alma şansın yok bunu hepimiz biliyoruz.

eğer durum farklıysa anlat dinlemek ilginç olacaktır

Süper Moderatör (BBRR)
Hoşgeldin arkadaşım :rendeer:
Hem okuyup hem çalışıyor,
hem de motor alıp binebiliyor olmanı çok takdir ettim.
Ayrı şehirlerdeyiz ama İzmir'e yolun düşerse tanışmak isterim.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar