Bir Gruba Dahil Olmak Istiyorum. Ltfn Yardim

Merhabalar;

Bugun sitenize uye girisi yaptim. Ilk olarak tebrik ediyorum. Benim icin cok degerli bir bilgi kaynagi oldu.

Harley-Davidson Softail Deluxe kullanıyorum. Fakat markamdaki gruplara pek ilgim yok cunku 17 yasindayim h-d sahiplerininde statusune tahmin edebileceginiz gibi uyum saglayamadım. Bu gune kadar ancak 3 kisilik bi grupla surus keyfini yasadım. (kawasaki VN-800 ve yamaha Fazer)

Bir diger problem ise bu sene oss sinavim var aynı zamanda da calisiyorum. Bu yuzden bulusmaların coguna katilamayacagim ama elimden geleni yapacagım. Ilgilenen arkadaslarin gruplari hakkinda bilgi vermelerini ve katilim sartlarini belirtmelerini bekliyorum.

Tskrlr!

Aramıza hoşgeldin ...

Bizim aramızda motor ya da cc farkı olmaksızın her insan vardır.

Gezilerimiz gayet güzel geçer.İstediğin zaman katılabilirsin.

Özellikle belli bir gurubumuz yoktur ama arasıra hyosung lar yada zat150 ler kendi araların da toplanır.Genel geziler de her tür motor vardır.
Katılmak için bi şart yoktur.Toplanma saatin de orda olman yeterlidir.

Benim söyleiceklerim bu kadar .Yanlışım varsa dier arkadaşlar düzeltebilir...

:rendeer: ayrıca hoşgeldin demeyı unutmusuz hoşgeldin:rendeer:

Ya o motorun sicakligindan olmasin =) cok fena geyik oldu. Ayrıca arkadaslar cok tskr ederm.

bız geyık ınsanlarıyız moderator duy sesımızıı bıze geyık topıcı ac

17 yaşındasın altında harley var way be kim aldı sana o harleyi resimlerini eklede görelim bi bakalım iyi parlatıyo musun

ehliyetsiz bir harley sahibi.. hmm.. hem öğrenci, hem de çalışıyor.. hmm.. harley ha?.. hmm.. :)

hoşgeldin dostum,
burası motor severlerin yeridir ve herhangi bir katılım şartı yoktur.
duyurulan tüm gezilere katılabilirsin. (korunmalı giyim şarttır)
farklı grup adları ile toplaşan gruplara da katılabilirsin. onların grup adları başkaları giremez şeklinde değil kendi aralarında kullandıkları bir isimden öte değildir. her grubun kapısı herkese açıktır.

Katılmısın MT grubuna, hoşgelmisin aramiza .... her sinif motor, yardim sever insanlar, sürekli bulusmalar, geziler, etkinlikler burda... daha ne grubu istiyorsun :pr: HOSGELDİN derim :rendeer:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
selam öncelikle hoşgeldin,

burada herhangi bir grup yada gruplaşma olmaz, belirli kişiler eşliğinde bazı yerlere gidilir, eğlenilir. sen sadece oralarda kim nereye gidiyor tarz olarak ve kim daha eğlenmiş onlara bak ve karar ver. engüzeli böyle bence:rendeer:

17 yaşındasın
mecera sevmiyosun
çalışıyosun
barın var
harley kullanıyosun
ehliyetin yok
uzaylılar tarafından kaçırıldın
yemek diye ufacık hapları yutuyosun
tebrik ederim
:)

Aramiza hosgeldin umarim ehliyet olayini cozmusundur. Su anda altindaki mekanik harikanin tadina varabildigine emin degilim. Ama burdaki abilerin ile biraz gezilere cikama sansini yakalarsan , emin ol cok essiz zevkler yasayacaksin.

Kardeşim hoşgeldin.Motorunun resimlerini isteriz;hayalimdeki motorlardan birisidir kendileri

topic'i açan şahıs ehliyetinin olup olmadığından bahsetmemişki. nasıl ehliyetsiz olduğu kararına vardınız. yeni bir yasa çıktı da motosiklet ehiyetine 18 yaş sınırı getirildi de benim haberim mi yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin arkadaşım.millet niye hımm diyor.yoksa bir bildikleri mi var anlayamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar