türkiye ligi gibi avrupanın en ii 5 dünyanın en ii10 ligine kafadan giren bir ligin lideri hakkında konuşuyonuz beyler
uefa kupasını ardındanda süper kupayı almış çok büyük bir takım dünyada sayılı takımın yaşadığı hazzı yaşamış bir takım ben olsam gurur duyarım
her maç kazanılmaz bazen dünyanın en dandik takımı gelir yener bunun çok sebebi olur.
daha 5 ay önce 3-0 yenik durumda iken liverpool taraftarı asla yalnız yürümeyeceksin diye yırtındı ve o liverpool o kupayı kaldırdı şimdi desteğe en ihtiyacı olduğu anda takımını yanlız bırakan taraftar olmayın sakın istanbulda oturan varsa yarın gitsin antremanda takımına sahip çıksın ümit karan hasan şaş gibi milli değerleri bu sene tekrar sizler kazanırken bir fenerli olarak zevkle seyrediyorum ha cimbomla fener maç yaparken cimbom düşmanı olurum :cherry: ama maç biter her şey biter kazanan tebrik edilir ne galatasarayın son uefa maçı nede son yenilgisi hadi cimbom lular takımınıza sahip çıkın
EgeKnn, bu başlığı çok üzgün bir ruh haliyle açtığının farkındayım bende aynı şekilde üzüldüm ama bunun senesi var daha çok uzun bir lig var hadi bakalım :bounce: