bekar olduguma bı kez daha sevındım.yasasın
normal olmadığın belli evet.
sayın water colours..
kadın erkek .üreyip çoğalsınlar diye farklı ekipmanlarla donatılmışlardır.o yüzden farklılar..
arkadaş olsunlar diye yaratılmamışlardır...doğaları gereği ateşle baruttur bu arkadaşlar.arkadaş falan olamazlar..
...kadın çok aşırı çirkin,erkek de çok kro ya da sıkıcıysa ve aynı iş ortamını paylaştıkları için arkadaş olmak zorunda(!) kalırlar.olurlar.ama o bile sağlıklı bir arkadaşlık modeli değildir.doğa kanunlarına terstir.
BAŞKA BİR VAKA....
telefon çalar. bayan arkadaş tuhaf bakışlarla telefonu açar ama karşı taraf kapatır.
erkek:kimdi?
bayan:arkadaşımın sevgilisi
erkek niye aramış?
bayan bilmiyorum?...(aslında kesin biliyordur)....
erkek:dışından "ben de bilmiyorum"der ve susar.
içinden "seni aldatmazsam bana da fatih ürek desinler".der ve erkek aldatır.
26 yaşında kazık kadar kız arkadaşımın telefonu turkcelle kayıtlı değildi alınamıyordu oradan. arkadaşım arayan adam için "15 sene önceki ilkokuldan arkadaşlarım. demişti,,,,çok kızmıştım
cevap olarak,,,"beni niye 15 sene önceki ilkokuldan kızlar aramıyor gırrrrrrr"
demiştim sırıatak, AMA SEN ERKEKSİİİİİN demişti. bu da bir çıldırma sebebidir...................................................................................................................................................................................................................................................
O olay, o erkeklerin adiliğini gösterir, arkadaşlığın olamayacağını değil.