Bir elinde kamera çekim yaparken şarampole yuvarlandı

alooo bırınız cevp vrın youtube ta ne dıe aratacam baslıgı ne

nasıl oluo anlamadımxD youtube'un kapalı deil girip arattırma yapıosn ama burdan izleyemion:D ilginç :silent:
resimsiz2 arttır çıkıyor veya argat44 olarak 4.34dk lık video 2. v,deo

bu arada kazazedenin:p rahatlığına hasta oldum yha:D dostum harbi on numarasın artçın olarak seyhat etmeni isterdim:D kaza anıyla müzik bitimi süper olmuş zararsız kaza olduğu için kazanda süper olmuş:D en kötü ve son kazan olur inş.

Son düzenleme:
kardeş büyük geçmiş olsun gene yavaş girmişsin + yerler çim bi dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsin :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok gecmıs olsun ama bırsey olmaması ınsanı gulduruyor :) gene yer cımenlık falan ıyı bı yere dusmussun :)

valla konunu okudum ilk güldüm
izledim sinirlendim

zaten o halde o kadar yol gitmen bile akıl karı değil sen zaten düşmeyi göze almışsın düşene kadar sürmüşsün o şekilde

o virajda düşmesen bir sonrakinde kesin düşücekmişsin zaten yada yola aniden fırlayan bir insan belki bir arabanın bir kamyonun ya önden altına giricekmişsin yada arkadan gelen aracın camına yapışıcakmışsın..
şu eylendiğin komedya yüzünden başkalarınında hayatlarını canını yakıcakdın belkide..

kusura bakma ama ben senin gibi arkadaşlara hiç geçmiş olsun diyemiyorum..

bu sefer yırtmışsın ama büyük ihtimal bir sonrakinde daha kötüsü olucakdır çekdiğin klipdende çok eylendiğini gördüm yani bir dersde çıkartmamışsın bu olaydan..

insanlar izlerken ne hissetti bilmiyorum ama ben kendi babamı amcamı öndeki murat 131 aracı süren insanın yerine koydum yanında hanımı arkada belki çoluk çoçuğu var
arkasında ise motorun üstünde hayatla gülerek kumar oynayan belki yanlış bir hareketle onlarında hayatınıda kararta bilicek bir insan..

Valla dostum gereksiz yere tehlikeye atmışsın kendini geçmiş olsun yinede:rendeer: O grubu bilirim keyiflidir beraber yolculuk:cat: Bu gibi ve başka türlü yardımlar için artçı taşıyın:p

Sinan bu kadar fırçadan sonra Kamera Tutturma Aparatı almak şart oldu sana artık.Yine bu sebepten düşersen kötek gelecek yoksa.

Geçmiş olsun elde kamera telefon olunca böyle oluyor banada oluyorsu son anda düzelttim:)Allah beterinden korusun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar