Bir elinde kamera çekim yaparken şarampole yuvarlandı

geçmiş olsun ama resmen kaşınmışsın :farao: en iyi yanı başka bir kişiye zarar gelmemiş olması. sorumsuz bir davranış.

Sinan hazırladığın görüntüler çok hoş olmuş ayrıca kendimi motosiklet kulanırken görmekten büyük keyif aldım.Seni kanalın içinde görünce önce şaka yapıyosun zannettim nedense, daha sonra inanabildim kaza yaptığına ve çıkardık motosikletini kanaldan.Çok keyifli arkadaşsın, kazan ile bile güldürdün bizi, ama sen yinede dikkat et kaza yapma tekrar.

geçmiş olsun güzel bi anı olmuş senin için sanırım ilk fırsatta bi kamera aparatı alırısn :)

amma uzun videoymuş ya düşene kdr göbem catladı :D bişi yok ya az sörf yapmışsın ama gülmedim degil yani:D geçmişolsun diyim ayıp kacmasın::))

bir söylentiye göre kamera bağlama aparatları bir motorcunun düşmesinden sonra icat edilmiş :) bununla büyük geçmiş olsun..

bensiz yerseniz köfteleri, bide arayıp özemndirirseniz dersin ortasında olacağı bu :) :) alma mazlumun ahını... :) :) geçmiş olsun kardeşim tekrar.. katıldığım son kısmıda olsa güzel gezi idi.. herşey için teşekkür..

abicim nasil düştün oraya ya vidyoda yolda hiç bişey yok gibi duruyo islak bi yermiydi orayi hala nalayamadim defalarca izledim ama yok yok geçmiş olsun

oluyo böyle şeyler kanka...yeşilliğe cirlop gibi uçmuşun...şanslısın valla...düşenin şanslısı...

mCk

bende youtube engellı ama gırınce ne dıe aratmamız lazım

niye çekimi sen yapıyordun ki , artçılardan birinin çekimi hem daha kaliteli hemde tehlikesiz olurdu, neyse geçmiş olsun,şanssızın şanslısıymışsın :queen:

mCk

alooo bırınız cevp vrın youtube ta ne dıe aratacam baslıgı ne

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun arkadaşım güzel cekim olmuş :) etikelemeyi unuttuğun bişey var kişileri güzel etiketlemişsin ama uctuğum şarampol die bi etikette lazım yani :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar