Geçmiş olsun. Umarım en büyük kazan olarak tarihe geçer. Orada kalır.Ve umarım tekrarlanmaz.
Hani düşük şiddetli depremlerin sonradan gelecek olan büyük depremlerin şiddetini hafifletmesi ya da engellemesi olayı vardır ya, işte bu durumuda öyle değerlendirmek gerekir bence Muzaffer Abi.. Sende dikkatsizlik durumu baş göstermişti ki çok ufak bi kazayla kendine gelmen sağlandı.. Çok daha ciddi bi kaza olabilirdi Allah korusun..
Ben ilk kazamı takip mesafesine riayet etmediğimden yapmıştım.. Sonrasında gerçek bi özenle takip ediyordum araçları.. Şimdi unuttuk yine herşeyi dibinden dibinden gidiyoruz.. Bi musibet gerekli bana diyorum..
Bu ufak kazanın seni uzun süre dikkatli, özenli ve kazasız sürüşe sevk etmesini dileyelim ve çok geçmiş olsun diyelim.. :rendeer:
Çoooooook geçmiş olsun.
Aman dikkat ediniz,keyfine ve zevkine vardığımız şu motorların,kapris yaptığı noktaları iyice işaretleyip unutmayalım!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sağlıcakla kalınız.
Ailemizden ailenize selamlar.
Geçmiş olsun Muzaffer abi ufak bir kaza olmuş umarın son kazanız olur.
Tranvay raylarının olduğu bölgelerden uzak durmakta yarar var.
muzaffer abi çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın kendine iyi bak abicim lazımsın bize![]()
Geçmiş olsun.Umarım son kazan olur.
Cok gecmis olsun.
Mont giymenin faydasini da ortaya koyan bir ornek.
Çok geçmiş olsun be Muzaffer abi. neyseki fazla hasar yok. neyse boşver takma kafana :cat:
geçmiş olsun muzaffer allahtan ufak bir kaza en büyük kazan bu olsun.Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Umarım en büyük kazan olarak tarihe geçer. Orada kalır.Ve umarım tekrarlanmaz.