çok haklısınız. Sürebilmek sonsuza , her aşk sonsuza dek sürsün ister..Bize göre değil bulmak için aramak. Bize yolda olmak gerek, sadece aramak gerek.
Herkese bi dejavu yaşatmıştır... Güzeldi :cat:
Beğenerek okudum yazdıklarınızı. Çok enteresan kafalar. Takipteyim![]()
Merhaba,
Günün birinde, kendi içimde girdiğim hesaplaşmalardan , kaçmam gerektiğini düşündüğümde belki..Bir deniz kenarında, kimsesiz iki tekerimi de alarak yüreğime,bakmak belki uzaklara.. Ya da çitlemek istediğim çekirdeğin anlamsızca avuclarımın içini terletmesindendir, huysuzlugum..Aldıgımı sandığım her yenilginin, aslında yeni bir başlangıca, beni yine bir deniz kenarına götüreceğinden midir kim bilir..Kim bilir , kaç yırtık yelkenle çıktım bu seferlere..Bekle beni..Bekle ki görsün fırtınalar...Bekle ki,görsünler... yine içeceğim o çayı, o belediyenin cafesinde.. Bu sefer yanımda sen olacaksın...
Aşk yalan,sevgi yalan..Aşk yok , sevgi yok.. Pembe bulutlar, pembe hayaller.. Belki hala varlar..
Abovvv durum vahim nasibse bir ömürlük huzur mutluluk iyi günde kötü el birliğiyle aşabilmek zor olmaması gerek aile yuva yaşama tutunabilmek ve sürdürebilmek
(peki bunlar içi ne gerek ?) cevabı buldunmu çiçek gibin
Yukarda saydıkların hep gelip geçici be ya :bounce:
Inşallah olmaz öyle acı çekmeyi seven bir insan değilim. Bazen böyle kafam gider düşüncelere " ooff sıkıldım kendimden .kendine gel" der uzaklasirim o an bulunduğumm yerdenbayanlardan neden şair olmadığını şimdi anladım... şaka şakaoluroyle almış tahtayı karşısına atış talimi yapıyo. kaç yaşındasın bilmiyorum ama sende zamanla acılardan beslenmeyi öğrenirsin belki.
yaa sen ne yaptın yaa sabah sabah okudum iyi hoş çok güzel hatta ama çöktüm resmenama insan bir parça kendini görmüyor değil yani
![]()
Uçmak derken bu uçmak erkenden göç etmek gibi birşey mi yoksa iyiliginden neredeyse kanatlanip uçacak tarzında birşey miiçi ne güzel bu oluröyle'nin yahu ::meleeek: yazdıklarını okurken sarılası geliyor insanın.. yanlız iyiliği ile artık neredeyse dünyadan kopmuş, kalbi güzel insanların uçmağa çok çabuk vardıklarını düşünüyorum. gözlemledim istisnası dahi yok denk gelmedim. belki de hayatın bir şifresi olsa gerek
Olur oyle eNe salak salak edebiyat yapmışım konuda,şimdi gördüm kendimi banlayasım geldi![]()
Bende öyle düşündüm sonra yetki olsa da banlamazdim kendimiOlur öyle fazla şeyapmamak gerek.. heralde yani sanırsam galiba..
Gunlerden bir gun..
Yemisler ermemis, gokyuzu cayir cayir , bazen de hüznü hissettirirken, bir cicek acivermis yanaklarda.
Bir yanaktan diger yanaga gecerken , zaman vermisler ermesi, buyumesi, olgunlasmasi icin yemislere...
Yemisler sallanmista sallanmis, uzumler kizarmis... yemis olsun derken uzumlerr sallanmista sallanmis... uzum salkimlari gibi sallanir diye yemisler , korkmus bizimkisi.
Sormuş bilgeye,
Var sen git demis , demet gul cicekleri bahcesinden, bir demet gul topla gel bahceme ek..
Velev ki, gun agardiginda kirmizi gül cicekleri solarsa , umudunu o zaman yitir yemislerinden...
Bazen , cicekleri kendi ellerimizde koparir, sonra da yesertmek icin yirtiniriz. Etmeyin![]()
Hep bu papatyayı kopartıp seviyor sevmiyor yapanlardan sebep...