- Konu Yazar
Sımdı yazcagım yazıyı buraya yazmaya once cekındım ve acaba yazsammı yazmasammı dıye dusundum sonra aklıma sızlerın ne kadr ıyı ınsanlar oldugunuzu dusunup yazmaya karar verdım
Şımdı okumaya basladıgınızda ilk satırlar sıze alakasız gelebılır ama devamını okudukca konuyu anlamaya baslıycaksınız.
Evet her kucuk cocuk gıbı benımde ısteklerım oluyordu 7 yasındayken ailemden kucuk bır kedı ıstemıstım ama onlar neee kedimı ıyyy tereyagına kılı duser heryerı pısletır ustunu basını cırmalar kan ıcınde kalırsın gorursun demıslerdı ve ben o an ıstegımden vazgecmıstım.Sonra bırazdaha byudum ve 10 uma geldım bu seferde bır kopek ıstıyordum bunu aileme soledıgımde ne kopegı pıs salyalarını heryere bulastırcak,heryere tuylerını dokecek,sonraa her sabah gezdırmen lazım ee senın okulun var nasıl gezdırcen,sonra heryere pıslıycek onları temızlıyceksın deyıncee hemn vzgectım ve daha duzgun seyler ıstemeye basladım(aileme gore bana gore cok normaldı
) Artık yasım 18 olmustu artık ailemden daha buyuk seyler ıstemeye baslamıstım ve bu ıstek artık bır tutkuya donusmustu evet anlıycanız gıbı artık bır MOTOSİKLET istiyordum ve onlar yıne bılındık tepkıyle ne motosıkletı dusup olceksın bıde senlemı ugrascaz hıc haber ızlemıyomsun fln fılna gereksız seler soledıler ama bu sefer farklıydı ben bu ıstegımden bır turlu vazgecemıyordum sankı beynımın ıcı motorrrr motrrrr dıye ınlıyodu, hep yanımdan gecen motora aç gıbı bakar agzımın suyu akardı ve her sesın arkasında onu gormek ıcın kovalardım.Hla ıcımde bu ıstek olmasına ragmen bır motorum yok.Insan buyudukce herseyı anlamaya baslıyor.Benım ıstegım kedıyı,kopegı sevmedıklerınden degıl maddı sorunlar yuzunden almadıklarını anladım.Galıba motor ıcınde bu gecerlı bende buyuzden ustlerıne gıdıp ısrar etmeıyorum gıdıp kendım para kazanıp ılk motorumu alıcam kafaya koydum ama bunun ıcın bı 5 sne daha beklemem lazım.Ne demısler sabırla işeyen mermerı delermıs:queen: ıste bole bunları tek tek yazdım eeger okuduysanız ne mutlu bana:rendeer: esen kalın :salut: :mrgreen:
Şımdı okumaya basladıgınızda ilk satırlar sıze alakasız gelebılır ama devamını okudukca konuyu anlamaya baslıycaksınız.
Evet her kucuk cocuk gıbı benımde ısteklerım oluyordu 7 yasındayken ailemden kucuk bır kedı ıstemıstım ama onlar neee kedimı ıyyy tereyagına kılı duser heryerı pısletır ustunu basını cırmalar kan ıcınde kalırsın gorursun demıslerdı ve ben o an ıstegımden vazgecmıstım.Sonra bırazdaha byudum ve 10 uma geldım bu seferde bır kopek ıstıyordum bunu aileme soledıgımde ne kopegı pıs salyalarını heryere bulastırcak,heryere tuylerını dokecek,sonraa her sabah gezdırmen lazım ee senın okulun var nasıl gezdırcen,sonra heryere pıslıycek onları temızlıyceksın deyıncee hemn vzgectım ve daha duzgun seyler ıstemeye basladım(aileme gore bana gore cok normaldı