- Konu Yazar
Kanuni Breton 34.500km'yi bugün gördüm. 2bucuk senelik motor daha.. Motorun içi hiç açılmadı. Sadece yağını zamanında koydum. Ne zincir değiştirdim ne dişli. 2 kere buji değiştirdim. 1 kere arka dişli takozları, 1 kerede ön arka lastik,2 kez balatalar... Sizce fena mı? Ama adım akıllı bir bakım yapma zamanı geldi de geçiyor diye düşünüyorum... Subap ayarı yapılcak, zincir+ön arka dişli+debriyaj balataları+egsoz değişcek+ön amasörler değişcek+km mili değişcek...
Başka ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor sizce motorla ilgili olarak? Eskisi gibi çekmiyor rampa yukarı. 3ile çıktığım yerleri 2 ile zor çıkıyorum şimdi. Sizce bu neden olabilir...? Hava filtresi vs. temizliyorum düzenli. Ama motorun içi dediğim gibi hiç açılmadı. Bir de gaz hemen açtığımda motor gaz yemiyor tekliyor gibi olup, ondan sonra uzuyor...
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Başka ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor sizce motorla ilgili olarak? Eskisi gibi çekmiyor rampa yukarı. 3ile çıktığım yerleri 2 ile zor çıkıyorum şimdi. Sizce bu neden olabilir...? Hava filtresi vs. temizliyorum düzenli. Ama motorun içi dediğim gibi hiç açılmadı. Bir de gaz hemen açtığımda motor gaz yemiyor tekliyor gibi olup, ondan sonra uzuyor...
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...