bir bu eksikti İETT'ye kırmızı ısık kuralı kalkıyor

Bu sebepten kawşak kazalarının sayısı artarsa zaten kaldırırlar , biliyosunuz ülkemizde hersey deneme yanılma yöntemiyle uygulanıyor :)

İyide kardeşim,bu arada yeşil yandı diye biçtikleri vatandaşlar ne olacak?Fakat dediğin gibi uygulamaya koyacaklarsa deneme yanılmayla tecrübe edecekler anlaşılan.Az zaiyat olur inşallah.

Bu işin sonu kaos olur arkadaşlar, belediye araçlarının bir akış düzeni yoktur ki... Ya halk teröristleri (pardon otobüsleri) ne yapacak? Yazık, ufukta yine ihale var tabii...

şu otobüslere takılan vericiden nereden bulabilirim :p:p

yolları hep onlar mı yeşile döndürcek :mrgreen:

cıkar piyasaya merak etme neyi bulamadıkki istedikten sonra :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

İyide kardeşim,bu arada yeşil yandı diye biçtikleri vatandaşlar ne olacak?Fakat dediğin gibi uygulamaya koyacaklarsa deneme yanılmayla tecrübe edecekler anlaşılan.Az zaiyat olur inşallah.

burdan bizim motorcu arkadaşlar zarar görmesinde söylemek istemiyorum :bounce:

Son düzenleme:
Geçen sene az kalsın bir arkadaşımızı itfaiyenin geçiş üstünlüğüne kurban veriyorduk..
Hatırlarsınız belki..
Şişli'de olmuştu olay..
Gerçi onda kırmızı ışıkta direkt geçmeye çalışan bir itfaye aracı vardı..
Bence bu durum gerçekleşirse -ki bence mümkün değil- benzeri çok fazla olay yaşanır..
Işık yandı söndü derken çok eve kara haber gider..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allahım nedir bu ya? nasıl bir ülke olduk? bi fikri bi tarafından çıkartan mal değneği kimdir? necidir? yada nedir?

asm

Haberde otobüsler kırmızı ışıkta direkt geçecek demiyor.

Takılacak cihaz ile kırmızı ışıkta otobüslerin beklemeyeceği,yanı ışığın kırmızıdan yeşile döneceği kastediliyor. (bilmem Türkiye'de var mı ama yurt dışında itfaiye,ambulans vb. araçlarda bu cihazlardan olduğu duymuştum yurt dışında yaşayan bir arkadaşımdan)

Otobüs geçince ona yanan trafik lambası yeşile dönerse size yanan lamba kırmızıya dönecek.

Tabi 50 km/h hız sınırı aştığınız kabul edilirse zınk diye yanan lambada frenlemede zorluk yaşanacaktır.

Ha bu arada,

Dolmuşçuların kırmızı ışığı yeşile döndüren cihazları yok ama kırmızı ışığı sallamayan tavırları var.

Ben kırmızı ışıkta bekleyen pek dolmuşçu göremiyorum.

Siz onlara dikkat edin en iyisi!

bu arada haber tarihi biraz eski
eylulde hizmete girmesi beklenen sey hala ortalarda yok..
zaten pratikte de zor biraz..
kadikoy minibus caddesini dusunuyorumda..
30 saniye 1 otobus gecer ordan..
sanmiyorum olacagini..
en azindan baska bi mantikla olur

Gereksiz ve saçma bi uygulama.. Napcaklarını şaşırdılar artık. Bide motorlar için biraz kafa yorsalar birazda bizlere yeni uygulamalar gelse hiç fena olmaz diye düşünüyorum... E5 de manyak gibi trafik varken M.Köy sapağını geçtikten hemen sonra başlayan ve neredeyse 2 arabanın rahat sığacağı emniyet şeridinin en solundan gidiyorum die polisin önüme geeçip inadına kıpırdamadığı ve sanki adam öldürmüşüm gibi suratıma baktığı şu ortamda hiç diğer araçları düşünemeyeceğim...

eminim o otobuslere verilecek cihazin sirkecide korsani satilmaya baslanir ve bu sistem 1 haftada coker! tahminen en fazla ogs cihazi gibi bisey olacaktir zaten ne yapar eder bizim korsanlar edinir ondan.. :cherry:

asm

eminim o otobuslere verilecek cihazin sirkecide korsani satilmaya baslanir ve bu sistem 1 haftada coker! tahminen en fazla ogs cihazi gibi bisey olacaktir zaten ne yapar eder bizim korsanlar edinir ondan.. :cherry:

Yurt dışında satılıyor zaten. :) (yasal olarak satılmıyor kuvvetle muhtemel)

Edinen çoktan edinmiştir bu cihazdan.

GKN

benim anlamadıım, şimdi ben yayayım, yaya yaya karşıya geçiyorum.. o sırada otobüs geliyo die zart yeşil yanıcak, bende ön camda sinek ölemi :p

alaliiiiiiiimmm!!! radar gorunce oten cihaz var bide onu aliim bide gps ooh james bond gibi gezerim..

benim anlamadıım, şimdi ben yayayım, yaya yaya karşıya geçiyorum.. o sırada otobüs geliyo die zart yeşil yanıcak, bende ön camda sinek ölemi :p

acaba diyorum nufus planlamasi pesinde mi bunlar?

Son düzenleme:
ya otobuse yesıl ısk yandıgında dıger kavsaktan ambulans gecerse dusunmek bıle ıstemıyorum berbat bır sıstem:farao:

hahahaha sonra anahaber bültenlerinde "SON DAKKA" yeni uygulama yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı 15458 e yükseldi...

Hee eskiden karşıdan karşıya geçerken kafayı kaldırıp ışığa bakıyoduk "aman koşarak geçiyimde bu ışığın ne zaman söneceği belli olmaz diyerek" aynı anda bi maganda gelirde kırmızıda geçermi die kontrol ediyoduk heh bide bu başlarsa otobüşleride kontrol ederiz zaten gideceğimiz yere varana kadar ebil olur çıkarız :mrgreen: :queen:

GKN

ya otobuse yesıl ısk yandıgında dıger kavsaktan ambulans gecerse dusunmek bıle ıstemıyorum berbat bır sıstem:farao:

bir diğer kavşakta da itfaiye ve hatta ötekinde de cumhurbaşkanı nı düşünsene:queen:
makaraya bak, al patlamış mısırını seyret:p

hahahaha sonra anahaber bültenlerinde "SON DAKKA" yeni uygulama yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı 15458 e yükseldi...

Hee eskiden karşıdan karşıya geçerken kafayı kaldırıp ışığa bakıyoduk "aman koşarak geçiyimde bu ışığın ne zaman söneceği belli olmaz diyerek" aynı anda bi maganda gelirde kırmızıda geçermi die kontrol ediyoduk heh bide bu başlarsa otobüşleride kontrol ederiz zaten gideceğimiz yere varana kadar ebil olur çıkarız :mrgreen: :queen:

o zaman bundan soora önce sen geç öden :p

Son düzenleme:
Arkadaşlar kimse her iki belediye otbusunun aynı kavsakta karşılasma ihtimalini yazmamış. Boyle bir durumda o belediye otobuslarinden birinde olmak istemem..

Mersin İl Temsilcisi
Arkadaşlar kimse her iki belediye otbusunun aynı kavsakta karşılasma ihtimalini yazmamış. Boyle bir durumda o belediye otobuslarinden birinde olmak istemem..

bunu bilmicek ne var
kıdemli şöför geçer :queen::queen::queen:
ya da iktidardaki partinin adamı geçer :bounce:

GKN

bunu bilmicek ne var
kıdemli şöför geçer :queen::queen::queen:
ya da iktidardaki partinin adamı geçer :bounce:

peki abi partinin elemanı iktidarsızsa ne olur?
kıdem li şöför iktiradı lanmıdır?
ben burdan kovulursam kıdem tazminatımı kim önder?
ne kadar çarpık bi konuşma oldu bilsemydim böle olyucağunu acaba girmezmiydim topice ?
modlar gördünmeden lkaybolsam ii olur kanımca :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar