hızlı sürmez peki ne yapar.
yarışmı?
birde kısa yold a topuklu ayakkabı ile kullanılablrmi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------
valla siz ister kızın ister kızmayın ben duygularımı yazdım,ve samimiyetle öğrenmek istediklerime cvp bekliyorum.
E o zaman bizde bu samimiyetine karşılık samimiyetle cevap verelim ; Hız yoldan ziyade ömrünü kısaltır. Motorunu almadan önce bi mezar yeri ayırtmanda yarar var. Biraz önce yeteri kadar açıklama yaptığımı zannediyorum. Bu sitedeki motorcuların tamamı tecrübeli ve sakin kullanımı tercih eden insanlardır, hem hızlı gidip ne yapıcaksın kardeşim? serserimisin sen?
Allah rahmet eylesin benim bir direksiyon hocam vardı, bir defasında bana şöyle demişti ;
Düşük hızda kazamı yaptın? Motorun içine tüküreyim sana bişey olmasın. Ama yüksek hızda kazamı yaptın? Senin canın cehenneme motora bişey olmasın demişti! Çünkü sen ölüme davetiye çıkartmışsın demişti...
Buradaki kullanıcıların görevi yeni başlayanlara yol göstermektir. Ve bunları kulaktan duyma bilgilerle değil bizzat yaşadıkları hayat tecrübeleri sayesinde edinmişlerdir. Bence bu uyarıları şiddetle dikkate al! Ha yok ben illa hız motoru alacagım diyorsan rahmetli ustamın dediği gibi ''
Senin canın cehenneme.. Motora birşey olmasın!''
Söylediğim sözü polemik sebebi yapmamanı özellikle rica ediyorum. Çünkü bu kadar öneriyi ısrarla kulak ardı ediyorsan sen ölümü hak etmişsin arkadaş..