Evet değişmeye başlıyor yavaştan, kask eldiven tamamdır bir de dizlik ve ceket alınca tamam olacakHayırlı olsun. Bir kadin olarak bu memlekette birakin otomobili motosiklet kullanma cesaretinizi takdir ediyorum. (Sebebini yukaridaki bir kac yazidan hemen anlayabilirsiniz) mumkun oldugunca fazla korumali ekipman kullanmaya ve bu sekilde alismaya calisin.. kask-ceket-eldiven-dizlik-sirtkorumasi-hatta bilegi kapatan ayakkabi... hepsi cok onemli allah korusun duserseniz ilk darbenin nereye gelecegi hic belli olmaz..
Giyim tarziniz biraz degisecek![]()
Aramıza hoş geldiniz. Bende konya/ereğli'denim.Ereğli'den buralara kadar gelip üye olmanıza çok sevindim![]()
Endüstri meslek lisesinde çalışıyorum.
bizim forumda yabancılık çekmezsin o zaman![]()
Foruma hoşgeldin meslekdaşım. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Yukarıda yazdıklarnızı amacını aşan ifadeler olarak kabul ediyorum. Olumsuz bir örnekten yola çıkarak bütün öğretmenleri konuşmayı bilmeyen kişiler olarak niteleyebilirmiyiz.Endüstri meslek lisesinde çalışıyorum. İngilizce öğretimi ve müfredat biraz olsun değişti su anda, ancak öğrencilerin hiç isteği yok maalesef. Formül vererek ingilizce ogretilmez bana göre, matematik dersi değil bu sonuçta. Her sınıfta öğrencilerin seviyelerine göre gitmeye çalışıyoruz. Ancak haklısınız bazı öğretmenler sadece para için bu mesleği yapıyor. Ben kadrolu değilim, kadrolulari görüyorum ve derse girip çıkmaktan başka hiçbir ise yaramiyorlar maalesef...
Foruma hoşgeldin meslekdaşım. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Yukarıda yazdıklarnızı amacını aşan ifadeler olarak kabul ediyorum. Olumsuz bir örnekten yola çıkarak bütün öğretmenleri konuşmayı bilmeyen kişiler olarak niteleyebilirmiyiz.
Saygı bizdenMeğerse hocalarımız ne çok seviliyormuşta,biz bilmiyormuşuz..Saygılar hocam..![]()
Saygı bizden![]()
Amacını aşan ifadeler derken? Ne yazdığımın bilincindeyim ve zaten orada "BAZI" öğretmenler yazdım. Ülkemizin aydınları olan öğretmenlerin bazılarının kafalarında herhangi bir ideoloji bile yok. Okullara giderseniz rahatlıkla görebilirsiniz. Bana göre ben de dahil hiçbir öğretmen 30 yıl önceki öğretmenler kadar kaliteli değil. Keza öğrenciler de öyle.