Bir bayan üye daha :)

Benim de amacım polemik yaratmak yada meslektaslarimi küçümsemek değil, ama yeri geldiğinde oz elestiri yapmak gerek. Hiçkimse mükemmel değildir. Ve tekrar hosbulduk.
Hoş geldiniz öncelikle güle güle kullanın tekeriniz düz bassın . Kendi çağdaşlarına küfrdenden aydın durumu davranışlar hep bana itici gelmiştir ...

Son düzenleme:
Hosgeldiniz:)

Nen alismak icin ilk gun 12km yapmistim. Sizin masallahiniz varmis:)

@Oldjack hosbuldum teşekkürler ama mesajinizin son bölümünü anlamadım açıklayıcı yazarsanız sevinirim.
@Sulh bendeki nasıl bir heves ben bile anlamıyorum bazen :) hosbuldum teşekkürler :)

Bende yeniyim ama hoşgeldiniz, aramızda bayan arkadaşlar görmek çok güzel. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin .

Yalnız ben de yeni geldim dedim ama 3 kişi hoşgeldin dedi. Arkadaşa 10 gündür hoşgeldin diyorsunuz. Gücendim ama...

Herkese merhabalar. İsmim Özlem. Konya-Ereğli'de oturuyorum ve İngilizce Öğretmeni'yim. Bugün itibarıyla uzun zamandır istediğim motosiklet hayalini gerçekleştirmiş bulunuyorum. Fazla bütçem olmadığı için YUKİ YK 100A ARKADAŞ cub alıp aranıza katıldım. Henüz plakam çıkmadı ama bugün alışmak için 112 km yol kat ettim :)Yarın "Karaoğlan"ın fotoğraflarını atacağım. Foruma üye olma nedenim ise hem sohbet hem de bilgi paylaşımı. Burada diğer arkadaşlarla iyi iletişim kurmayı umut ediyorum, iyi akşamlar herkese :)
hocam hayırlı ugurlu olsun hoş geldınız alısmak için 112 km sürdüyseniz sorunsuz artık alıstınız demektir.ama siz yineden iyice alışana kadar biraz daha dikkatli sürün malum çevremizde ö..küz sürücü çok

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------

Yalnız ben de yeni geldim dedim ama 3 kişi hoşgeldin dedi. Arkadaşa 10 gündür hoşgeldin diyorsunuz. Gücendim ama...
aman burda kımse kımseye gücenmesin sizde hoş geldiniz kazasız sürüşler

Değerli meslektaşım ve hemşehrim motosikletletiniz hayırlı olsun.
Ereğli tam bir motosiklet şehridir düz yolları ve Atatürk kültür parkı ivriz barajı at ve balık çiftlikleri gibi yakın mesafe gezilecek bir çok yer mevcut.
Aman bisikletli amcalara dikkat :)

Alışma sürecinden direk ilk bakımınada gidebilirmişiz =) Bende yeniyim burda. . hoşgeldik =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar